Vijesti / Sport

FOTO U odličnoj atmosferi u Cestici održana utrka u sjećanje na Matiju Mileca

FOTO U odličnoj atmosferi u Cestici održana utrka u sjećanje na Matiju Mileca

U Cestici se danas, 8. travnja, održala memorijalna utrka u sjećanje na Matiju Mileca, mladića kojeg je lani, dok je trčao nasipom uz akumulacijsko jezero HE Varaždin kraj mjesta Vratno Otok, ubila munja.

Okupio se velik broj trkača, ali i podupiratelja događaja, a nastupilo je 530 natjecatelja, koji su trčali na 2.5, 5, 10 i 21 kilometar. Organizator je Sportsko rekreativno društvo 'Poleti' & volonteri.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na 2,5 kilometra u muškoj je konkurenciji prvo mjesto osvojio Branko Levanić, drugo Tomislav Milec, a treće Marko Bobičanec. Prvo mjesto kod žena je na toj relaciji pripalo Manueli Bobičanec, drugo Maji Hip, a treće Maji Topolovec.

Zdenko Belošević prvi je na 5 kilometara, drugi je Dario Juran, a treći Leonardo Kokot. Kod žena je na tronu bila Simona Jambrošić, druga je Marija Kosi, a treća Mateja Markov.

Prvo mjesto na 10 kilometara kod muškaraca osvojio je Dinko Solić, drugi je bio Saša Moslavac, treći Domagoj Furjan, a kod žena je poredak: Kristina Šimec prva, Irena Kos Kukec druga, a treća Gordana Končevski.

Utrku od 21 kilometar najbolja je kod muškaraca bila za Alena Čretnija, zatim Sašu Horvata i Tomislava Meglu. Vanda Balaž bila je najbolja kod žena, slijedi je Lidija Botić, dok je treća bila Smiljana Janžek.

Osim rezultata važno je bilo sudjelovati i prisjetiti se Matije, a želja je da utrka postane tradicionalna.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci