Vijesti / Sport

FOTO U Miškininoj ulici otvoren novi fitnes centar Gibi Gib

FOTO U Miškininoj ulici otvoren novi fitnes centar Gibi Gib

Fitness Gibi Gib u srijedu je i službeno otvorio svoja vrata. Gibi Gib smješten je u Miškininoj 53 (Kitro centar), a prostire se na površini od 900 kvadrata. Otvorila ga je sportska obitelj Kovač, koji i u Zagrebu posjeduju fitness centar, pa su se odlučili i na povratak u Varaždin.

> Gibi Gib - jedinstveni fitnes centar u Varaždinu

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Centar je otvorio Borna Kovač, poznati stolnotenisač koji danas nastupa u Nizozemskoj, no bit će aktivan i u Gibi Gibu. Centar će biti podijeljen u tri dijela, u jednom će se raditi funkcionalni trening, u drugom će biti kontaktni sportovi, a treći dio će biti i za sportove s reketom - stolni tenis, badminton i squash.

- Trudit ćemo se zadovoljiti sve Varaždince i one koji vole sport. Mislim da ovakav fitness centar ne postoji, imamo i klasičnu teretanu, i fitness dio, sve na jednom mjestu – kazao je na otvorenju Borna Kovač.

Od kontaktnih sportova bit će organizirani treninzi juda i jiu jitse, koje će voditi prof. Josip Novak, uz asistenciju Lovre i Buge Kovača, državnih prvaka u Judu. Buga Kovač je aktualna prvakinja Hrvatske do 21 godinu, a Lovro je seniorski i juniorski prvak, pa će svi zainteresirani za Judo i Jiu-jitsu imati stručno vodstvo.

Gibi Gib će imati i svoju wellness zonu, u kojoj će biti sauna i solarij, a za masaže će biti zadužene „zlatne ruke“ varaždinskog centra Aromavita.

Vrijedi svakako istaknuti da će se održavati i treninzi Zumbe i Flo Dancea, koje će voditi poznata varaždinska instruktorica Zrinka Čić.

Vježbe powerliftinga će voditi prof. Mario Starek i prof. Kristijan Bizek. Radi se o sve popularnijem sportu, u kojem se radi na Bench-pressu (potisak s klupe), čučanj i mrtvo dizanje. A od 2017. ulazi u redovno članstvo HOO-a. Mario Starek je stručnjak specijalist za trzaj i nabačaj.

I treninzi klasičnog Body Buildinga radit će se u Gibi Gibu, a vodit će ih Doron Hlobik, viši sportski trener, aktivni natjecatelj i nutricionist. 

U centru, koji se prostire na površini od 900 kvadrata, bit će i šest traka za trčanje, šest orbitrekova, šest bicikala, spinning bicikala, i sve ostale fitness sprave, poput recimo Synergy 360.

Otvorenju je nazočilo mnoštvo varaždinskih sportaša, uglednika, prijatelja obitelji, poslovnih partnera.

Sve detaljnije informacije, predbilježbe za grupne sportove i ostalo, saznajte u Gibi Gib centru u Miškininoj 53, svakim danom od 7 do 22 sata, subotom od 8 do 21 te nedjeljom od 10 do 17 sati. Informirati se možete i putem Facebookaweb stranice ili telefonski na 042/717-625.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci