Vijesti / Sport

FOTO Rotarijanci organizirali sportsko druženje s humanitarnim predznakom

FOTO Rotarijanci organizirali sportsko druženje s humanitarnim predznakom

Rotary Club Varaždin 1181 po 8. puta zaredom bio je organizator i domaćin hrvatskim rotarijancima, ljubiteljima malog nogometa u cjelodnevnom sportskom druženju, ali ujedno i humanitarnom djelovanju, jer su sva prikupljena sredstva donirana Udruzi 'Plavo srce' koja brine o zaštiti interesa, promicanju razvitka te unapređenju kvalitete života zrelih osoba s autizmom i njihovih obitelji.

Varaždinski rotarijanci su protekle subote na sportskim terenima sportskog centra TTS u Varaždinu, ugostili drage prijatelje iz RC Zagreb Zrinjevac, RC Zagreb 1242, RC Prelog te uz domaćina još jedan varaždinski Rotary klub - Varaždin Jug.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na turniru su sudjelovale i nezaobilazne mlade snage – prijatelji iz Rotaract klubova Zagreb Zrinjevac, Zagreb 1242, Međimurje te Rotaract kluba Varaždin.

Prvo mjesto na turniru osvojila je ekipa iz RC Prelog/RAC Međimurje, koji su u finalu pobijedili ekipu RAC Varaždin. Treće mjesto su osvojili domaćini – RC Varaždin 1181, koji su u utakmici za treće mjesto pobijedili RC Zagreb 1242.

Prijatelji iz RC Zagreb Zrinjevac, zajedno sa svojim rotaraktovcima osvojili su priznanje za fair play ekipu, a priznanja za najboljeg igrača i strijelca turnira dobili su predstavnici RC Varaždin 1181. Priznanje za najboljeg golmana 8. Rotary turnira u malom nogometu, dobio je predstavnik iz RC Prelog/RAC Međimurje.

Subotu na TTS-u iskoristili su i vrijedni članovi Rotaract Cluba Varaždin koji su okupljenim rotarijancima i njihovim gostima predstavili svoju humanitarnu akciju 'Feel the difference', u sklopu koje su u suradnji sa Udrugom slijepih Varaždinske županije, RAC Niš-Mediana i RAC Kragujevac organizirali uspješnu radionicu 'Kako pristupiti slijepoj osobi?'.

Nakon turnira, u odličnoj i prijateljskoj atmosferi rotarijanci su uz izvrstan grah i rashlađene gemište nastavili sa druženjem do kasnih večernjih sati.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci