Vijesti / Sport

FOTO 'Ovakvo rukometno ludilo može se doživjeti samo kod nas u Vidovcu!'

FOTO 'Ovakvo rukometno ludilo može se doživjeti samo kod nas u Vidovcu!'
FOTO 'Ovakvo rukometno ludilo može se doživjeti samo kod nas u Vidovcu!' img8897110543

Uistinu se može reći kako je jučer u Vidovcu, pred više od tisuću gledatelja, odigrana zanimljiva utakmica protiv PPD-a Zagreb. Iako su domaćini izgubili s osam golova razlike, slavlje koje je uslijedilo nakon nije odavalo takav dojam.

> Vidovec – PPD Zagreb: Odlična utakmica i rukometna fešta pred 1200 gledatelja

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I prije same utakmice brojni su se posjetitelji, svih uzrasta, družili ispred ulaza u dvoranu i jedva čekali da rukometaši zaigraju.

Glasno navijanje, ljutnja, poneka psovka, ali i veselje izmjenjivali su se u prepunoj vidovečkoj dvorani. Dok je većina pratila zbivanja na parketu, bilo je i onih koji su vrijeme provodili ispred ulaza, sa čašom u ruci.

- Znate, mi smo oduvijek kolijevka rukometa. Iako danas nećemo pobijediti, bitno je druženje i dobra zabava – ispričao nam je Josip te dodao kako ga svi znaju pod nadimkom Pepsi.

- Mog prijatelja Krešija svi u kraju znaju kao Canu. On je 'mali' koji na školi dela, a vjerojatno je najviši ovdje. Ali nebitno, budete vidli kakva bude fešta uskoro tu.

Utakmica je završila u korist protivnika, ali je tek onda počela 'veselica'. Atmosferu su dodatmo zagrijali Prvi srakarski tamburaši, a nakon gulaša tražio se gemišt više.

- Super je bilo, ali ne budemo tugovali zbog poraza. Mi u Vidovcu živimo rukomet, svaka je tekma odlično posjećena, a najbitnija je zabava – čuli smo od Slavka Melnjaka, predsjednika kluba kojeg svi znaju pod nadimkom Gliser.

Oduševljenje viđenim nije krio ni Alen Kišić, zamjenik župana koji je utakmicu posjetio bez ikakvih političkih namjera.

- Večeras sam tu samo zbog svog omiljenog sporta – rukometa. Sretan sam što sam se sreo s Veselinom Vujovićem, čovjekom koji mi je bio igrački uzor, tada najbolji igrač na svijetu. Danas je trener i opet je u tome jedan od najboljih.

I vidovečki kraj ima svoju rukometnu legendu – Ivana Kličeka Iku.

- Gospodična novinarka, njega morate pitati nekaj, iako tvrdi da nije, on vam je najveća rukometna legenda u Vidovcu. Bavil se tim sportom odmalena.

Iako je to Ika pokušao zanijekati, rekao je kako je uistinu ponosan na današnji dan i igrače.

- Sretan sam i lijepo mi je. Nikad ljepše nego danas! Ovo kaj sam danas doživio, nisam vjeroval da budem to u životu doživel. Ovo se može vidjeti samo tu kod nas u Vidovcu. Rezultat nije bitan, samo druženje i pozitivna energija.

Uz pjesmu, ples i druženje obilježena je još jedna utakmica, a iduća je na rasporedu za nekoliko tjedana.

- Morate obavezno doći pogledati feštu koju spremamo za ulazak naših dečki u 1. HRL – čulo se od ekipe.

I ako niste neki ljubitelj sporta, ne pratite zbivanja na domaćoj rukometnoj sceni, nećete požaliti ukoliko svratite do Vidovca i na vlastitoj koži doživite jednu od najboljih rukometnih fešti u kraju, a i šire.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci