Vijesti / Sport

FOTO NK Varaždin uvjerljiv na početku priprema protiv Nafte

FOTO NK Varaždin uvjerljiv na početku priprema protiv Nafte

Prvi pripremni susreta NK Varaždina uoči 2. HNL okupio je u subotu, 16. srpnja, dvjestotinjak gledatelja na stadionu u Zagrebačkoj ulici, a Varaždin je ugostio slovenskog drugoligaša Naftu iz Lendave i uvjerljivo pobijedio.

Šef stručnog stožera Varaždina Zoran Kastel na utakmici nije mogao računati na podosta važnih igrača, no prezentirali su se u solidnom svijetlu i vodili 2:0 na poluvremenu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gledatelji su vidjeli prvo prekrasan pogodak povratnika Sačera, koji je efektno lobao vratara Valentića s gotovo 40 metara. Prekdraj poluvremena i krasan gol Drožđeka glavom, nakon odličnog ubačaja Vuka.

Imali su i gosti svoje šanse, no nisu bili spretni u završnici, tako da se mreža Gavranovića nije tresla. Sa solidnih 2:0 otišli su tako domaćini na odmor, a u nastavku Kastel mijenja cijelu postavu.

Varaždin nastavlja s efikasnom igrom i u drugom poluvremenu. Jednu neopreznost obrane gostiju koristi još jedan povratnik Glavica, koji krade lošu povratnu loptu i pogađa nebranjenu mrežu. Nedugo potom, strijelac je još jedan novi igrač, Nenad Erić, nakon što je vratar obranio udarac Golubara.

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao, a publika je nagradila varaždinske nogometaše zasluženim pljeskom.

Varaždin – Nafta 4:0 (2:0)

Varaždin, stadion Varteksa. Gledatelja: 200. Sudac: Pajtak (Mali Bukovec).

Strijelci: 1:0 Sačer (23), 2:0 Drožđek (40), 3:0 Sačer (60), 4:0 Erić (71)

Varaždin – Gavranović, Bamidele, Kulenović, Hranilović, Vuk, Šimek, Jagačić, Martinac, Drožđek, Težak, Sačer (još su igrali: Galoši, Šafarić, Golik, Golubar, Erić, Petrović, Mesarić, Conjar, Havelka, Senić, Kos, Kolarić). Trener: Zoran Kastel.

Nafta – Valentić, Ilić, Živko, Malešević, Šeruga, Zagorec, Oštrek, Roginić, Monjac, Marcijuš, Zeljko (još su igrali: Raduša, Vinko, Novinić, Voreš, Poredoš). Trener: Franc Fridl.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci