Vijesti / Sport

FOTO Danska popravila dojam, pobijedila snažnu Španjolsku, svi dalje s dva boda

FOTO Danska popravila dojam, pobijedila snažnu Španjolsku, svi dalje s dva boda

Derbi skupine D posljednjeg dana prvog dijela igrali su Danska i Španjolska. I ranije se znalo da će ta utakmica biti najvažnija za prenašanje bodova, ali Danci su se moralo 'grčevito' boriti, jer su dva dana ranije izgubili protiv 'autsidera' Češke

Ipak, uspjeli su Danci popraviti dojam protiv Španjolske, gdje se od prve minute vidjelo da je to neka drugačija, ona prava Danska. Debitant na ovom Euru Balling Christensen ušao je na poziciju desnog vanjskog, te bio najbolji igrač susreta sa osam golova. Hansen je postigao šest, Lauge četiri gola, a odličan je ponovno bio vratar Jannick Green, koji se s jučerašnjih 48% obrana učvrstio na prvom mjestu najboljih vratara turnira, s ukupnim postotkom od 45%, čime je zasjenio prvog vratara Landina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kod Španjolske se vidjelo dosta forsiranja, bez pravog šuta izvana, mnogo pokušaja, probijanja, ali i grešaka. Alex Dušebajev je predvodio strijelce sa šest pogodaka, Entrerios je dodao četiri, no bojimo se da će to biti premalo za sljedeći krug. Protiv Mađara su se jedva provukli, a u sljedeći krug sve tri reprezentacije prenose dva boda.

Prvi dan sljedećeg kruga igra se u petak, kada igraju Njemačka - Češka, a potom Danska - Slovenija. U nedjelju veliki okršaj Njemačka - Danska, a potom Španjolska - Slovenija.

u ru prv  

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci