Vijesti / Sport

FINALE Odbojkašice Kitroa bolje od Ivančanki, Županijski kup ide u Varaždin

FINALE Odbojkašice Kitroa bolje od Ivančanki, Županijski kup ide u Varaždin

Igračice OK Kitro su u subotu, 9. rujna, u Ivancu uvjerljivo, s 3:0 u setovima (25:16, 25:18, 25:16), svladale ekipu domaćina i time osvojili Županijski odbojaški kup.

- Vrlo sam zadovoljan prikazanom igrom i pristupom. Ivanec je u svojoj dvorani neugodan protivnik, a ponekad se teško motivirati protiv ekipe koja igra niži rang natjecanja. Ipak naše djevojke su odlično pristupile utakmici i mogu im samo čestitati. Osvojili smo prvi trofej ove godine, Županijski kup. Danas su neke djevojke po prvi puta igrale u postavi prve momčadi, Saška Dežmarić-Krofak i Ivana Skočibušić. Čestitao bih im na odličnoj igri, a vesele me i prvi poeni za Sašu Novak. Čestitao bih i Tei Martinčević, koja je prvi puta odigrala na poziciji libera i to jako dobro - izjavio je trener Ivica Đolonga.

Dodao je da je još mjesec dana do početka lige te da je stoga ekipa još daleko od onoga čemu teži.

- Ipak, ponavljam, vrlo sam zadovoljan igrom i pristupom. Pristup je meni sve i moraš ga imati na svim utakmicama ako želis da ti se pozitivno vrati kad bude najvažnije - rekao je Đolonga.

U narednom tjednu slijede dvije prijateljske utakmice u Zagrebu, protiv ekipa Don Bosco i Olimpik II, a na redu je i iduće kolo kupa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci