Vijesti / Sport

Filip Silić nastupa u sklopu reprezentacije na Mediteranskim igrama na pijesku

Filip Silić nastupa u sklopu reprezentacije na Mediteranskim igrama na pijesku

Filip Silić, Varaždinac i hrvatski reprezentativac u odbojci na pijesku, nastupa na Mediteranskim igrama u sportovima na pijesku i moru u taljansku Pescaru, koje se održavaju do 6. rujna.

Na programu su natjecanja u 11 sportova i sportskih grana; akvatlon, odbojka na pijesku, daljinsko plivanje, rukomet na pijesku, hrvanje na pijesku, veslanje, nogomet na pijesku, plivanje perajama, skijanje na vodi, tenis na pijesku i kajak.

Na prvim MI igrama na pijesku Pescara 2015. sudjelovat će natjecatelji iz 24 zemlje: Albanija, Alžir, Andora, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Cipar, Egipat, Francuska, Crna Gora, Grčka, Italija, Libija, Libanon, Maroko, Makedonija, Malta, Monako, Slovenija, San Marino, Srbija, Sirija, Španjolska, Tunis, Turska.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Hrvatski sportaši, njih 14, pod vodstvom ureda za olimpijski program HOO-a, a u suradnji s nacionalnim sportskim saveza, sudjeluje u odbojci na pijesku (šest predstavnika, među njima i Filip Silić), daljinskom plivanju (tri predstavnika), veslanju (dva predstavnika) i plivanju s perajama (tri predstavnika).

Međunarodno višesportsko natjecanje - Mediteranske igre u sportovima na pijesku i moru –koje bi se održavale svake četvrte godine, dvije godine nakon Mediteranskih igara, utemeljene su odlukom opće skupštine Međunarodnog odbora Mediteranskih igara (MOMI) održanoj 19. lipnja 2013. godine.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci