Vijesti / Sport

Ema Potrebica osvojila broncu na Međunarodnom natjecanju u orijentaciji!

Ema Potrebica osvojila broncu na Međunarodnom natjecanju u orijentaciji!

Prvu službenu medalju u povijesti kluba koja se boduje za Kup Hrvatske, brončanog sjaja, osvojila je mlada članica Orijentacijskog kluba Varaždin u kategoriji Ž12, Ema Potrebica.

Međunarodno natjecanje u orijentaciji održano je u Parku prirode Papuk, kod planinarskog doma Jankovac, proteklog vikenda. Sudjelovalo je jedanaest europskih zemalja, a iza OK Varaždin bilo je šesnaest sudionika. Organizator natjecanja je bio OK Sova Šećerana iz Belog Manastira.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U prekrasnoj bukovoj šumi punoj šafrana, pasjeg zuba, plavih šumarica i drugih proljetnica europski orijentacisti tražili su orijentacijske točke izvrsno sakrivene iza stijena ili u vrtačama. Prosječna natjecateljska staza ove kategorije natjecanja je oko 3 km zračne linije s visinskom razlikom oko 150 m s desetak točaka koje treba pronaći. Za starije sudionike je staza i duža i teža.

Iz kluba ističu još neke vrijedne rezultate. U kategoriji Beginners četvrto i peto mjesto osvojile su Sara Vugrek i Dora Rodeš, a u kategoriji Open Long Siniša Lah četvrto mjesto.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci