Vijesti / Sport

DOMINACIJA Nogometaši Varaždina sa šest pogodaka ušli u finale turnira u Kini!

DOMINACIJA Nogometaši Varaždina sa šest pogodaka ušli u finale turnira u Kini!

Uz čak šest golova u mreži novog tajlandskog prvoligaša Air Force Central FC, nogometaši Varaždina dominantno su se plasirali u finale međunarodnog turnira Yunnan International 2017 koji se odvija u gradu Mangshi u Kini.

Trener Kovačević u ovu utakmicu ušao je sa sastavom - na golu Gavranović, u obrambenom redu Šimek, Prahić, Senić i Kulenović, u veznom redu Drožđek, Golubar, Jagačić i Glavica dok su u napadu zaigrali Erić i Sačer.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Varaždin je protivničku obranu probio već u šestoj minuti kada Šimekovu loptu Erić promašuje, ali lopta dolazi do Glavice koji je bez problema sprema u mrežu tajlandske ekipe.

Do povećanja vodstva stiže u 25. minuti uz stalnu incijativu Varaždina. Glavica probija sredinu terena, šalje loptu na desnu stranu prema Sačeru koji lijepom povratnom loptom ponovo pronalazi Glavicu koji loptu šalje na drugu stativu gdje ju spremno dočekuje Jagačić te s glavom poentira za vodstvo Varaždina rezultatom od 2:0.

U 32. minuti danas odlični Glavica probija po desnom boku, šalje dubinsku lotpu na drugu stativu gdje se na pravoj poziciji pronašao Sačer koji također glavom loptu sprema u gol.

Finale protiv UiTM F.C.

Početak drugog poluvremena donio je malu incijativu protivnika, no ona nije dugo trajala - već u 54. minuti na asistenciju Sačera, Glavica vanjskom gađa okvir gola za povećanje vodstva Varaždina.

Nakon gola, trener Kovačević mjenja Glavicu za Težaka. U 69. minuti Drožđek bježi između dvojice protivničkih čuvara po desnoj strani, ubaciva loptu u protivnički šesnaesterac gdje Sačerov udarac brani golman no lopta se odbija do Erića koji je rutinski posprema u mrežu.

U ovom trenutku varaždinci rade preostle četiri zamjene - iz igre izlaze Gavranović, Senić, Golubar i Jagačić a ulaze Balažinec, Hranilović, Čelić i Mesarić. Pred kraj utakmice, u 87. minuti konačni rezultat od 6:0 za pobjedu Varaždina postavlja Drožđek nakon solo prodora po sredini.

Dominatnom pobjedom Varaždin je izborio finale u kojem u četvrtak u 9.30 po lokalnom vremu igra protiv malezijskog predstavnika UiTM F.C.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci