Vijesti / Sport

'DAN CRNIH BUMBARA' White Stonesi pozivaju na 'gledanje utakmice u crnom'

'DAN CRNIH BUMBARA' White Stonesi pozivaju na 'gledanje utakmice u crnom'

Nije tajna da između NK Varaždina i NK Varteksa ne vlada prevelika ljubav. Posebice između White Stonesa, kao 'najvatrenijih' navijača Varteksa.

Uoči nadolazeće utakmice polufinala kupa organiziraju akciju nazvanu 'Dan crnih bumbara'.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nezadovoljni tretmanom uoči ove utakmice, pozivaju sve da im se pridruže na tribini Zapad desno, obučeni u crno, jer, kako ističu, žele poslati poruku koga smatraju odgovornim za propast varaždinskog nogometa. Pozivaju i na gledanje utakmice u navijačkom okruženju te se suprotnoj strani unaprijed 'ispričavaju na glasnom navijanju'. 

Evo što stoji u njihovom pozivu na Facebook stranici White Stonesa.

'[DAN CRNIH BUMBARA - SREDA 18.4. U 16:30 - STADION VARTEKS]

Preksutra na STADIONU VARTEKS u 16:30, održati će se nogometna utakmica Županijskog kupa između NAŠEG VARTEKSA i plastičnog kluba iz Zagrebačke 94.
Na stadionu u NAŠEM GRADU, na kojem smo svi mi odrasli nameće nam se da budemo GOSTUJUĆI NAVIJAČI na ZAPADU DESNO, stoga to nam mora biti najveći motiv da se skupimo u NAJVEĆEM mogućem broju i podržimo naše bumbare u ostvarenju što boljeg rezultata! 
Moramo biti glasniji nego ikad da pokažemo varaždinskoj javnosti da našu pjesmu neće ugasiti NITKO NIKADA te da je Varteks bio i ostao SIMBOL BAROKNOG GRADA!
Pokažimo svima da je naša ljubav prema Varteksu bezgranična, veća od najvišeg vrha na svijetu!

Simbolično, pozivamo sve da dođu u CRNOJ majici te time pošaljimo poruku koga smatramo odgovornim za propast varaždinskog nogometa.
Nikakvi njihovi stilizirani kukci, niti nijanse narančaste i plave boje ne mogu zamijeniti one prave koje su oni prije nekoliko godina odbacili zajedno sa IMENOM VARTEKS!
Ovim putem se "ispričavamo navijačima" plastike na glasnom navijanju jer znamo da oni utakmice umjetnog kluba vole pogledati u tišini.
Našim bumbarima želimo puno sreće te bez obzira na krajnji rezultat mi vas čekamo da zajedno zapjevamo onu našu.

Okupljanje navijača biti će kod bivših prostorija UN White Stones (Zagrebačka 94, kraj tehnološkog parka) u 15:30 odakle ćemo svi zajedno putem NAŠEG STADIONA!

"Spasitelji" varaždinskog nogometa? Vidimo se preksutra!

JEDAN GRAD - JEDAN KLUB'

 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci