Vijesti / Sport

Dabrovi poraženi u Sesvetama, Jakov Vrdoljak najefikasniji u redovima Varaždina

Dabrovi poraženi u Sesvetama, Jakov Vrdoljak najefikasniji u redovima Varaždina

Sesvete su nošene raspoloženim Lovrom Špremom i Leonom Strbadom stigle do pobjede nad favoriziranim Varaždinom. Rezultat je na kraju bio 36:34. Veći dio prvog poluvremena Sesvete su vodile s dva ili tri pogotka prednosti, u posljednih deset minuta Varaždinci ih sustižu i prelaze u minimalno vodstvo (13:12).

Međutim, sjajnom završnicom prvog poluvremena Marko Mihaljević i Leon Strbad donose Sesvetama vodstvo (16:15).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U nastavku Varaždin ponovno uspijeva poravnati (18:18), ali kada su Sesvećani poveli s 22:18 gosti više nisu uspjeli uloviti priključak.

Prednost od četiri pogotka čuvali su do samog kraja, a jedino što je Varaždin uspio na samom kraju je ublažiti svoj poraz.

Leon Strbad i Lovro Šprem postigli su polovicu pogodaka za Sesvete. Svaki od njih na svoj je konto upisao devet pogodaka. Prvo ime Varaždina bio je Jakov Vrdoljak sa sedam pogodaka, a pet je dodao Tomislav Špruk.

Bila je ovo svojevrsna osveta za prošlogodišnji teški poraz Sesveta u Varaždinu gdje je domaća momčad pobijedila čak 35:23.

Ovim porazom Varaždin za vodećom Dubravom, koja je u ovom kolu slavila u Umagu, zaostaje šest bodova. Iako je i dalje na drugoj poziciji Premijer lige, Varaždin sad, na drugom mjestu, ima isti broj bodova kao i Poreč te Spačva iz Vinkovaca, 21.

U sljedećem kolu Varaždinci na domaćem terenu dočekuju rukometaše Gorice.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci