Vijesti / Sport

Dabrovi pobijedili Spačvu, idući 'test' protiv Poreča 1. listopada

Dabrovi pobijedili Spačvu, idući 'test' protiv Poreča 1. listopada

'Obnovljeni' Dabrovi bez problema su na otvorenju sezone došli do pobjede. Vinkovačka Spačva ipak nije bila (pre)ozbiljan protivnik odličnoj Vujovićevoj momčadi. Konačna pobjeda od 34:30 mogla je biti i veća.

Silovito su krenuli domaći - poveli su 3:0, pa 4:1, a onda malo stali, dali gostima gostima da dođu do zraka i u dva navrata stigli su na 'minus jedan'. No, bilo je to kratkog daha.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Očito odlično pripremljeni Dabrovi dodali su samo malo više gasa i lako pobjegli na veću razliku. U 23. minuti bilo je 16:10, nakon čega je trener gostiju pozvao minutu odmora. Pomoglo mu je tek toliko da njegovi igrači prvo poluvrijeme završe sa solidna četiri gola zaostatka.

Nastavak tekme u istom ritmu. Varaždin i dalje silovit, jak, ali i pomalo i brzoplet, bez problema je držao prednost od četiri, pet golova.

Prednjačili su sjajni Jura Vidaček, koji je imao šut 7/7, i pivac Marin Šipić, također stopostotan u realizaciji (6/6). Od novodošlih se 'iskazao' Ljaljek s 5 golova, dok se možda više očekivalo od Obranovića.

No, tek je početak prvenstva. Malo jači ispit od ovog Varaždin će imati u subotu, 1. listopada, u 19 sati, kada će ugostiti Poreč.

GRK Varaždin – Spačva 34:30 (17:13)
Varaždin – dvorana na Dravi. Gledatelja: 100. Suci: Glavinić, Veraja.

GRK Varaždin: Špikić (14), Meštrić (2), Šipić 6, Zobec 4, Trojko 1, Vidaček 7, Šuker, Tokić 6, Ljaljek 5, Huđ 4, Hirš, Levak, Dunato, Obranović 1, Vincek, Grbac.

Spačva: D. Stojanović (10), T. Stojanović, Jurić 1, Karaula 4, Androš, Jurić 2, Nađ 2, Tomas 2, Marko Mišić, Nedić 1, Zegarac 5, Mile Mišić 9, Babić 4, Vukušić.

Sedmerci: Varaždin 1/2, Spačva: 2/2. Isključenja: Varaždin 8 min., Spačva 6 minuta.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci