Vijesti / Sport

Bumbari predstavili novu, crnu garnituru dresova za kup i gostujuće utakmice

Bumbari predstavili novu, crnu garnituru dresova za kup i gostujuće utakmice

U srijedu, 18. ožujka, odigrana je kup utakmica između NK Varaždina i NK Varteksa.

NK Varteks je susret iskoristio kako bi predstavio novu garnituru dresova koja će se koristiti za kup utakmice te kao rezervna gostujuća garnitura.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Novim izgledom dresa dominira crna boja, koja je simbol otpora prema stanju u varaždinskom nogometu, a na dresu se nalaze i siluete bumbara, dugogodišnjeg zaštitnog znaka Varteksa, te vizura Starog grada, najpoznatijeg varaždinskog spomenika.

- Poznato je da su Varteksove dominantne boje plava i narančasta, a one su zastupljene i na ovom dresu, no u nešto manjem obujmu, vidljive samo kao dvije crte po sredini dresa. Posljednjih godina svjedoci smo da Varteksove boje i logo žele preuzeti neki noviji klubovi iz naše okoline i na njima graditi svoju povijest, a ovim dresom želja je kluba bila pokazati kako su pojedini elementi dresa ono po čemu je Varteks i postao poznat unatrag 30-ak godina - stoji u priopćenju.

Novi Varteks osnovan je 2011. godine iz čiste ljubavi prema NK Varteksu, s ciljem očuvanja tradicije i imena nekad velikog kluba.

- Za dizajn i izradu novog dresa zaslužna je lokalna tvrtka Fotex, s kojom Varteks surađuje već dugi niz godina, a svi koji žele s ponosom nositi dres Varteksa, mogu nabaviti svoj primjerak u web shopu Fotexa. Kupnjom dresa postajete i donator kluba, jer se 30% od veleprodajne cijene uplaćuje klubu - stoji u pripćenju

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci