Vijesti / Sport

Bruna Borovec, Janja Matijašec i Leon Šantek osvajači Mastersa u Puli

Bruna Borovec, Janja Matijašec i Leon Šantek osvajači Mastersa u Puli

Na stolnoteniskom turniru masters serije HSTS-a, 2. memorijalu Dean Šešelja u pulskom Domu sportova Mate, veliki uspjeh postigli su mladi igrači polaznici Regionalnog stolnoteniskog centra Varaždin, iz STK Starr i STK Ljubeščica.

Pravo nastupa imalo je 16 pozvanih igrača po kategorijama temeljem službene rang liste.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U kategoriji najmlađih kadetkinja Bruna Borovec pobijedila je uvjerljivo u finalu od Jelenu Vukelić STK Varaždin, rezultatom 3:0 (11:6, 11:3, 13:11)i tako potvrdila da je najbolja najmlađa kadetkinja u državi, sa čak 350 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu.

U kategoriji kadeta uvjerljivo prvo mjesto osvojio je mlađi kadet Leon Šantek iz STK Ljubeščica i član Regionalnog stolnoteniskog Centra. U finalu je bio bolji od Johannesa Karla Antolovića, STK Sveti Lovreč rezultatom 3:2 (4:11, 9:11, 11:5, 11:9, 11:8).Ovaj uspjeh Šanteku je donio značajan pomak na službenoj ljetstvici kadeta te je sa šestog skočio na treće mjesto.

U kategoriji mlađih kadetkinja u finalu je odigran klubski derbi STK Ljubeščica. Pobijedila je Janja Matijašec Ivonu Štriga rezultatom 3:2 (8:11, 5:11, 11:7, 11:5, 11:9).

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci