Vijesti / Sport

BORBA ZA PRVAKA Ivančica ove nedjelje igra važnu tekmu na domaćem terenu

BORBA ZA PRVAKA Ivančica ove nedjelje igra važnu tekmu na domaćem terenu

Seniori Ivančice nisu igrali derbi koji odlučuje završnicu domaćeg prvenstva više od čitavog desetljeća i u Ivancu vlada velika euforija uoči nedjeljnog okršaja.

Nema sumnje, derbi će se igrati u fantastičnoj atmosferi u kojoj će Ivančica tražiti trijumf kojim bi nadoknadila 3 boda zaostatka i osvojila naslov prvaka. Dubravka Zagorec iz Turčina uvjerljivo je bila kandidat za prvaka sve do posljednjeg kola u kojem je Ivančica, pobjedom protiv Cestice, dobila šansu da na domaćem terenu u Ivancu pobijedi momčad Dubravke Zagorec i postigne neviđen uspjeh polusezone koji nitko nije mogao prognozirati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ivančica je u proljetnoj polusezoni do sada pobjedila u 11 utakmica i samo je jednu utakmicu odigrala nerješeno, dok je Dubravka Zagorec u poljednja 4 kola imala 3 utakmice sa izjednačenim rezultatom.

Ove godine seniorska momčad Ivančice pokazala se kao najopasniji suparnik te dokazala da igra najljepši nogomet u ligi i sada to mora potvrditi pred svojim navijačima. Utakmica počinje u nedjelju u 18 sati na gradskom stadionu u Ivancu.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci