Vijesti / Sport

ARENA Rukometaši Zagreba ugošćuju Tatran i Vojvodinu, GRK Varaždin Umag za kraj

ARENA Rukometaši Zagreba ugošćuju Tatran i Vojvodinu, GRK Varaždin Umag za kraj

Varaždinska Arena ponovno će ovaj tjedan postati rukometna. Razlog su utakmice SEHA lige, hrvatskog prvaka PPD Zagreba, koji dočekuje Tatran Prešov i Vojvodinu, ali i posljednja ovogodišnja utakmica GRK Varaždina Umaga. Ulaznice, koja vrijedi za sve tri utakmice mogu se kupiti za samo 30 kuna.

U srijedu će u goste Saračevićevom Zagrebu stići slovački prvak Tatran Prešov, kojeg vodi Slavko Goluža, i koji nakon 10 kola ima 16 bodova, te se nalazi na petom mjestu. Tri boda iznad njih je hrvatski prvak PPD Zagreb.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Utakmica će se igrati u srijedu, 13. prosinca, s početkom u 19 sati, u Areni Varaždin, a iz stručnog stožera optimistično najavljuju ovaj važan susret.

- Nastavljamo ritam gdje igramo utakmicu svaka tri-četiri dana. Prešov nas je glatko pobijedio, s pet razlike, a bit će i ova utakmica vrlo teška, kao i prošla u Našicama. Keta (op.a. Goluža) je moj veliki prijatelj već 25 godina, tako da će tih sat vremena biti izazov, a još veće zadovoljstvo bit će ga pobijediti – kazao je Zlatko Saračević.

PPD Zagreb bi trebao biti u najjačem sastavu, Lučin bi trebao biti u punom pogonu, nada se trener Zagreba i Vuglač, koji je imao problema s bolešću. U redovima 'plinara' neće biti Crnogorca Žarka Markovića, koji je napustio Zagreb, nakon istega 3-mjesečnog ugovora. Stručni stožer PPD Zagreba poziva i navijače, za koje tvrde da su im jako bitni.

- Nadam se da će Arena u Varaždinu biti puna, treba nam podrška s tribina, da stignemo do ove važne pobjede, pa pozivam gledatelja da nam pomognu – istaknuo je 'Sarač'.

A nakon Tatrana u subotu će rukometaši Zagreba, također u Areni, ugostiti novosadsku Vojvodinu.  Vojvodina je trenutno posljednjeplasirana u SEHA ligi, ali svaka utakmica u ovom snažnom natjecanju je ozbiljna. Utakmica Zagreb - Vojvodina se igra u subotu u 18 sati, a nakon nje će na parket u 20 sati i GRK Varaždin – Umag.

Varaždinski rukometaši nalaze se trenutno na trećem mjestu Premijer lige, a u prošlom su kolu pobijedili uvjerljivo na gostovanju kod Zameta, čime su se iskupili za neočekivan domaći poraz protiv posljednjeplasiranog Metalca.

Unatoč tome, i dalje su na odličnom trećem mjestu, s dva boda zaostatka iza Dubrave i Poreča. U subotu igraju posljednju utakmicu ove kalendarske godine, protiv snažnog Umaga, i žele zaključiti pobjedom polusezonu.

Ulaznica koja vrijedi za sve tri utakmice može se kupiti po cijeni od samo 30 kuna. Mogu se kupiti u pretprodaji u kavani Grofica Marica na korzu, u Caffe baru Marocchino 2 i Caffe baru Picabia. 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci