Vijesti / Sport

Ana Majdak osvojila zlato, a Matija Žnidarić broncu na natjecanju u Slovačkoj

Ana Majdak osvojila zlato, a Matija Žnidarić broncu na natjecanju u Slovačkoj

U subotu, 24. rujna, u slovačkoj Trnavi održan je ovogodišnji susret kadetskih reprezentacija Slovenije, Mađarske, Češke, Slovačke i Hrvatske.

Iako su nastup na ovom natjecanju izborili samo dvoje predstavnika Atletskog kluba Sloboda, oboje su se doma vratili ponosni s medaljama oko vrata. Bacačica koplja Ana Majdak bila je odlično raspoložena te je s fantastičnim hicem i novim osobnim rekordom od 45,33 metra uspjela pobijediti favorizirane bacačice iz Mađarske i Češke. Ana je za reprezentaciju nastupila i u bacanju diska gdje je s rezultatom 30,30 metara zauzela 7. mjesto.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sprinter Matija Žnidarić prvo je nastupio u utrci na 100 metara gdje je s rezultatom blizu svog osobnog rekorda od 11,44 (osobni rekord 11,40) u vrlo jakoj konkurenciji zauzeo 7. mjesto, a kasnije se u sastavu štafete Hrvatske na 4×100m okitio broncom.

S njima na putu bio je trener atletske škole, te ujedno i trener bacača i skakača AK Slobode Nenad Pavliček, koji napominje da se od Ane i Matije i u narednim godinama mogu očekivati zapaženi međunarodni rezultati.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci