Vijesti / Sport

2. HNL Varaždin nosi gorko-slatki bod iz Dugopolja

2. HNL Varaždin nosi gorko-slatki bod iz Dugopolja

U utakmici 10. kola 2. HNL NK Varaždin upisao je jubilarni 5. prvenstveni remi. U gostima kod Dugopolja remizirali su rezultatom 1:1(1:1).

U prvom su poluvremenu izabranici Marija Kovačevića poveli ranim pogotkom Josipa Golubara u 7. minuti. Ipak, već u 14. minuti domaćini izjednačuju preko Mihaela Klepača. S tim rezultatom otišlo se na odmor. U nastavku utakmice nogometaši Varaždina uspostavili su dominaciju, ali nisu iskoristili stvorene šanse već je rezultat ostao isti kao na poluvremenu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Poveli smo, ali nažalost smo brzo primili pogodak. Prvo poluvrijeme igralo se u egalu, dok smo u drugom poluvremenu bili mnogo bolji. Nismo iskoristili svoje šanse i ostaje žal za sva tri boda. Ipak, svaki bod u gostima je važan, a mi se okrećemo novoj utakmici protiv Hajduka II već u utorak u kojoj želimo upisati sva tri boda - bio je jasan strateg varaždinskih nogometaša.

Izlazak iz kolotečine prvenstvenih remija varaždinski će nogometaši tražiti u utorak kad gostuju u Splitu kod druge momčadi Hajduka.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci