Vijesti / Sport

2. HNL Kovačević: 'Nama igra samo pobjeda i dat ćemo sve od sebe da to ostvari'

2. HNL Kovačević: 'Nama igra samo pobjeda i dat ćemo sve od sebe da to ostvari'

Utakmica Varaždina protiv Lučkog pokazala je mnogo čari nogometa u 90 minuta. Od totalne nezainteresiranosti za igru, pa sve do velikog preokreta, kako u igri, tako i na semaforu. Igrači Varaždina pokazali su karakter i želju te na kraju zasluženo slavili rezultatom 2:3 (1:0).

- Lučko je stajao u dobrom bloku te ih nismo uspjeli probiti na pravi način u prvom poluvremenu. Jedina razlika u drugom poluvremenu bila je ta da smo lakše dolazili do prilika. Imali smo posjed cijelu utakmicu, a u rugom smo poluvremenu poentirali iz tri dobre prilike - bio je jasan jedan od boljih pojedinaca protiv Lučkog, Karlo Težak.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon gostovanja kod Lučkog, u Varaždin dolazi neugodan protivnik. Pogledom na tablicu reklo bi se da Varaždin ima lagan posao na domaćem terenu, no poznato je kako su ekipe koje se bore za ostanak u ligi posebno neugodne u posljednjim kolima. Sigurno će takav biti i Solin.

- Čeka nas protivnik koji nema što izgubiti. Na polusezoni je Solin bio bod iza nas, a gdje smo sad mi, a gdje oni. Dolaze se ovdje vaditi, nanizali su par slabijih rezultata, ali to ne znači da nas ne mogu lupiti po glavi. Mi još nismo osigurali treću poziciju i u ovu utakmicu moramo ući koncentrirano da nas ne bi lupilo po glavi kao što smo mi to učinili Lučkom. Nama igra samo pobjeda i dat ćemo sve od sebe da to ostvarimo - zaključio je strateg varaždinskih nogometaša, Mario Kovačević.

U redovima Varaždina neće biti kartoniranog Bamidelea. Također, trener Kovačević je napomenuo da svi njegovi igrači odlično treniraju i nitko nema sigurnu poziciju, što se vidi i na primjeru Šimeka kojeg su dostojno zamijenili Kabiru i Težak.

Utakmica je na rasporedu u subotu, 12. svibnja, s početkom u 17 sati i 30 minuta na stadionu Varteksa.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci