Vijesti / Sport

2. HNL Četiri pogotka Varaždina za pobjedu u trileru protiv Šibenika

2. HNL Četiri pogotka Varaždina za pobjedu u trileru protiv Šibenika

U 26. kolu 2. HNL Varaždin je na domaćem terenu svladao Šibenik rezultatom 4:3 (2:1). Bila je ovo tvrda i teška utakmica kao što je i najavljivao trener Kovačević, ali varaždinski su nogometaši golovima Glavice , Jerteca i Drožđeka te autogolom Vukorepe upisali novu pobjedu.

Za izabranike Marija Kovačevića sve je krenulo kao po špagi. Već u osmoj minuti u vodstvo ih dovodi Glavica, da bi u 30. minuti na 2:0 povećao Jertec.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mali pad koncentracije koštao je nogometaše Varaždina te u 32. minuti za Šibenik u vlastitu mrežu zabija Dario Jertec. S tim se rezultatom (2:1) otišlo na odmor.

Drugo poluvrijeme donijelo je pregršt golova. Tako u 64. minuti Varaždin odlazi na 3:1 autogolom Vukorepe, da bi odmah ispravili pogrešku te u 67. preko Kukeca dolaze na 3:2. Kukec je bio precizan s bijele točke.

U 85. minuti prvi topnik 2. HNL Drožđek zabija i u protivničku mrežu te podiže rezultat na 4:2, ali varaždinski su nogometaši ponovno uspjeli primiti pogodak samo tri minute kasnije. Precizan je ponovno bio Kukec.

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao te je Varaždin, unatoč blagim padovima u koncentraciji uspio zadržati sva tri boda na stadionu.

Sljedeću utakmicu izabranici Marija Kovačevića igraju u subotu, 14. travnja u gostima protiv Sesveta.

> FOTO Varaždin pobijedio na domaćem terenu uz potporu s tribina

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci