Vijesti / Sport

1. HRL Rukometaši Vidovca, predvođeni Hiršom uvjerljivo pobijedili Virovitičane

1. HRL Rukometaši Vidovca, predvođeni Hiršom uvjerljivo pobijedili Virovitičane

U prvoj domaćoj utakmici u nastavku prvenstva, rukometaši Vidovca u 15. Su kolu pobijedili su uvjerljivo Viro Viroviticu rezultatom 40:29 i potvrdili se u sredini tablice 1. HRL Sjever.

Početak utakmice nije nipošto sugerirao uvjerljivu pobjedu. Vidovečki rukometaši, krenuli su sporo i nedovoljno agresivno u obrani, što je Virovitica uvelike koristila. Vodili su gosti i čak s tri gola razlike (10:13), Moslavac i Vozab su igrali odlično. Do odmora su vidovečki rukometaši prebacili u višu brzinu pa je na poluvremenu rezultat bio neriješen – 18:18.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I onda u drugom dijelu, kao da je na parket istrčala neka druga momčad. Gosti vrlo teško stižu do pogodaka, Alen Grd je 'zaključao svoja vrata', kako samo on to zna pa u prvih četrnaest minuta nastavka gosti postižu tek tri gola. U tom dijelu Vidovec postiže čak 10, pa je rezultat 28:21.

Napade Vidovca je maestralno završavao Tomislav Hirš, koji je skupio čak 11 pogodaka, uz šut 11/15. Odličan je bio i Filip Goričanec, koji je pogađao kad je bilo najteže. Uz njega i Štefičar, Dobovičnik, Jeftić, Trojko. U dresu Vidovca vidjeli smo, po prvi puta ove sezone, i Sebastijana Vinceka, koji je pristigao iz Varaždina u nastavku sezone.

U sljedećem kolu rukometaši Vidovca gostuju kod neugodnog Maksimira, a potom će na domaćem parketu ugostiti Garešnicu.

Nakon 15 kola na vrhu su i dalje Rudar (26) i KTC (25), a slijedi ih Bjelovar s 22 boda. Vidovec je u sredini tablice, na sedmom mjestu s ukupno 15 bodova.

Vidovec – Viro Virovitica 40:29 (18:18)

Vidovec - Grd, Dobovičnik 6(3), Zrinski, Goričanec 6, Jeftić 4, Trojko 4, Kolarić, M. Melnjak 1, Štefičar 6, Pajić, Varšić, Vincek 1, Matučec, Težak, Hirš 11(1), Hajsok 1. Trener: Igor Senečić.

Viro Virovitica – Galetić, Starčević, Crljenić 2(1), Godeč 2, F. Vašarević 1, K. Vašarević, Smiljčić, Smutni, Paljar 2, Rešetar, Poljak, Vozab 6, Janjić 2, Benko 5, Štimac, Moslavac 9. Trener: Damir Vašarević.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci