Zašto volimo iPhone?

Zašto volimo iPhone?

Danas je nezamisliv život bez mobitela, a na tržištu postoje različiti modeli različitih mobilnih uređaja. Među popularnijim mobilnim uređajima su iPhone mobilni uređaji.

Zašto volimo iPhone? IPhone je pametni telefon koji je proizvod tvrtke Apple te koristi Appleov operacijskih sustav. Njegovo korištenje je jednostavno i bez problema se može naučiti raditi i koristiti s tim uređajem.

iPhone volimo zbog njegove jednostavnosti, a s druge strane nudi mnogobrojne funkcionalnosti koje nam olakšavaju svakodnevni život i funkcioniranje.

Na tržištu se nalaze različiti modeli iPhone mobilnih telefona, gotovo svake godine na tržištu se pojavi novi model koji se po određenim karakteristikama razlikuje od prethodnih iPhone uređaja.

Ovisno o kojem modelu iPhona se radi tako se kreću i njihove cijene, pa iPhone se može kupiti od dvije do osam tisuća kuna. Svaki novi model iPhone nudi nam nove mogućnosti i ima određene prednosti pred prethodnim modelom. Kupnjom novog iPhone uređaja u principu se dobiva i garancija na uređaj, u prosjeku na dvije godine, ovisno o tome gdje kupujete svoj mobilnu uređaj.

IPhoni su dostupni u bijeloj, crnoj, ružičastoj, srebrnoj, zlatnoj boji... tako prilikom kupnje iPhonea možete odabrati i boju koja vam je najdraža.

Danas se može izabrati između različitih modela iPhona, primjerice, Apple iPhone 5S mobitel 16GB, White/Silver, Apple iPhone SE 16GB pametni telefon, iPhone 7 32GB (mn902gh/a), gold, iPhone 7 256GB (mn9a2gh/a), rose gold, iPhone 7 Plus 32GB (mnqm2gh/a), black, Apple iPhone 7 128GB Special Edition Red (mprl2gh/a), Apple iPhone SE 128GB, rose gold, iPhone 7 Plus 256GB (mn4y2gh/a), gold i mnogi drugi modeli iPhone mobilnih uređaja različitih karakteristika i boja.

Iz modela u model kamere na iPhonima postaju sve savršenije, pa na neki način, možemo reći da su kamere na mobilnim uređajima, 'izbacile klasične' fotoaparate iz upotrebe. Primjerice, pojedini modeli iPhone mobilnih uređaja imaju prednje i stražnje kamere, te kamere od 12MP,7 MP, 8 MP... putem kojih se mogu izrađivati odlične fotografije.

Mobilne uređaje najčešće uvijek imamo sa sobom te upravo i izbog njihove veličine uvijek su nam dostupni te možemo raditi fotografije u svakom trenutku i na svakom mjestu. Svi nama važni detalji mogu biti arhivirani uz pomoć iPhonea mobilnog uređaja.

iPhonei su izrađeni od vrhunskih materijala, imaju odličan zaslon, noviji modeli su otporni na vodu i prašinu, također, umjesto PIN-a može se koristiti čitač otisaka prstiju, sve bolje i bolje zvučnike, stereo zvučnike...

 Osim funkcionalnosti svaki novi model u principu ima i izmijenjeni dizajn, sve atraktivniji dizajn i nove boje.

IPhone volimo i zato što imaju veliki izbor aplikacija za instaliranje što besplatnih što onih koji se plaćaju. Aplikacije se jednostavno instaliraju i spremne su za korištenje. Mnogi korisnici koji su koristili Android te su se nakon Androida odlučili za iPhone više ne vraćaju na Android jer jednostavnost i mogućnosti iPhone jednostavno imaju prednost. Rijetko se događa obrnuta situacija. Kako biste najbolje znali procijeniti koje su prednosti iPhonea pred ostalim mobilnim uređajima najbolje je kada koristite neki drugi mobilni uređaj te kasnije počnete koristiti iPhone, tek tada ćete biti znati zašto je iPhone toliko traženi i zašto ga zavoli svatko tko se jedanput susretne s njim.

Naravno, da niti jedan uređaj nije savršen, pa tako ni iPhone, ali sigurno je kada korisnici iPhone jednom koriste teško se ponovno vraćaju na druge mobilne telefone i ostaju vjerni iPhoneu.

 

Besplatnu Varazdinski.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Crni vikend na hrvatskim cestama: četiri osobe je poginulo, a 125 ozlijeđeno!