U TTS Sport centru počeli upisi u dječju školu sporta ZVRK za sezonu 2017./18!

U TTS Sport centru počeli upisi u dječju školu sporta ZVRK za sezonu 2017./18!

ZVRK je univerzalna škola sporta za djecu od četiri do osam godina starosti. Sa svojih 2.000 metara kvadratnih garantira komfor u radu, a ističu se i po brojnim sportskim rekvizitima te brojnim drugim pogodnostima  koje omogućuju mališanima druženje s roditeljima, plivanje i rad kroz igru te značajan napredak u svim testiranim sposobnostima.

Period od 4. do 8. godine života nazvan je 'zlatnim dobom motoričkog razvoja'. Zbog toga je vrlo bitno da se vaše dijete počne što ranije baviti sportskom aktivnošću (ISKLJUČIVO) pod nadzorom kineziologa.

Preporuka je pedijatara da se djeca do osme godine života upisuju u takozvane univerzalne škole sporta koje u svom programu prolaze kroz desetak različitih sportova, a da se specijalizirani sportovi upisuju nakon završene univerzalne škole sporta od devete godine života. U dječjim sportskim školama vrlo je važno da treneri imaju visoku stručnu spremu kineziološkog fakulteta, a svi treneri u TTS Sport centru su profesori ili magistri kineziologije.

U školu sporta ZVRK pozivaju sve koji se vole igrati i učiti jer kod njih nema selekcije i nije bitno prethodno znanje ili sklonost sportu. Uz cijenu od samo 125 kuna mjesečno, spadaju u najeftiniju školu te vrste u regiji, a cijena uključuje najmoderniju dječju školu sporta u Hrvatskoj sa programom jedinstvenim u svijetu, rad u skupinama prema dobi, atletiku, nogomet, košarku, rukomet, gimnastiku, stolni tenis, grupne, štafetne i ekipne igre, poligone, korektivne vježbe za stopala i kralježnicu, vježbe za razvoj koordinacije, školu pravilnog trčanja, školu plivanja, izlete u prirodu te sportske susrete sa drugim školama sporta.

Naglasak je stavljen na razvoj motoričkih sposobnosti kroz igru i zabavne sadržaje sukladno dobi polaznika, a kroz zabavu djeca razvijaju naviku redovitog vježbanja i socijalne vještine.

Nakon prvih sedam mjeseci rada svi polaznici postižu bolje rezultate na svim testovima za procjenu brzineagilnosti, eksplozivne snage i koordinacijeUpisi su u tijeku, a očekivani početak je 11. rujna.

Prijaviti se možete u TTS Sport centru osobno, na adresi Ognjena Price 34 u Varaždinu, telefonom na 042/490 850 te mailom, dok sve potrebne informacije možete pronaći na Internet ili Facebook stranici.

Besplatnu Varazdinski.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

'I superjunaci trebaju pomoć': Teško bolesni Lucas ima samo jedan cilj, a vi mu možete pomoći!