SAVJETI MESNICE KUDELIĆ o dobrom roštilju
Tajna dobrog roštilja nije samo u roštilj majstoru i marinadi, veći u kvalitetnom mesu.
Mesnice Kudelić sa dugom tradicijom rada od 25 godina imaju najfinije svježe meso za roštilj. Potražite u mesnicama u Varaždinu i Novom Marofu grill kobasice, pljeskavice, ražnjiće, šiš čevape, čevape, vratinu i carsko meso.
Sadržaj se nastavlja...
Upravo se čita
-
Prvo ime liste je župan Varaždinske županije Anđelko Stričak...
-
Bravo, Mateja!
-
Tijelo nesretnog maldića pronađeno je mjesec dana nakon njegovog nestanka...
Nekoliko savjeta za fini roštilj:
1) Marinirajte meso 24 h
2) Meso iz frižidera ne stavljajte odmah direktno na roštilj nego pustite da odstoji barem pola sata
3) Kada je žar pripremljen, stavite na njega rešetku, tek kada se dovoljno zagrije premažite kriškom slanine ili kapnite malo ulja da se meso ne zalijepi za rešetku
4) Pecite polako
5) Ako vatra bukne tijekom pečenja, nemojte polijevati vodom već dodajte par komada vlažnog ugljena
Najnovije
-
Šire se kapaciteti...
-
Poziv se odnosi na dodjelu sredstava za čak deset mjera...
-
Na kameno postolje Meštrovićevo djelo postavljeno je u Varaždinu 1931. godine.
-
Da vam ne uvene...
-
Podignut je cenzus i povećan iznos uskrsnica...
Dodavanje novih komentara je onemogućeno.