PRILIKA za dobar posao - Međimurci nude uvjete bolje nego vani

PRILIKA za dobar posao - Međimurci nude uvjete bolje nego vani

Poznato je da je Međimurje po brojnim kriterijima jedna od najuspješnijih županija u Hrvatskoj. Osim što je dobro mjesto za život, Međimurje bilježi stalan rast zaposlenosti, pa svi oni koji žele raditi u Međimurju mogu naći dobar posao. Najsnažnija grana međimurskog gospodarstva je metaloprerađivačka industrija u kojoj radnici ostvaruju primanja koja su čak 25 % veća od prosjeka.

EKO Međimurje d.d. je najveća međimurska metaloprerađivačka tvrtka koja zapošljava 520 radnika i cjelokupnu svoju metalsku proizvodnju plasira na zahtjevno zapadnoeuropsko tržište gdje ostvaruje preko 210 milijuna godišnjeg prihoda. U EKO Međimurju d.d. se proizvode dijelovi strojeva i oprema za renomirane svjetske proizvođače strojne opreme poput Caterpillara, Komatsua, Liebherra, Wirtgena…

Da bi mogli ispuniti stroge zahtjeve kvalitete inozemnih partnera, u EKO Međimurju d.d. raspolažu sa najsuvremenijim strojnim parkom za obradu metala u regiji na kojima rade stručni i educirani djelatnici.

U istraživanju organizacijske klime i zadovoljstva djelatnika 93 % djelatnika ocijenilo je EKO MEĐIMURJE d.d. kao poželjnog poslodavca, a pritom kao najjače kvalitete kompanije sami djelatnici ističu: snagu, veličinu, ugled i uspješnost tvrtke, redovitost isplate plaća, stabilnost i sigurnost, proizvodni potencijal, orijentaciju na izvoz.

U EKO Međimurju su uvjeti zaista bolji nego vani, jer je to tvrtka koja svojim radnicima osigurava sigurna i redovita primanja do 10. u mjesecu, a ta su primanja čak 30 % veća od međimurskog prosjeka. Uz to, svim je radnicima kolektivnim Ugovorom zagarantirana isplata 13. plaće, Božićnice, naknade za godišnji odmor, Uskrsnice, itd.

EKO Međimurje d.d. također plaća sve prekovremene sate i to čak 50 % više, a osim toga tu su dodatne naknade za rad nedjeljom, blagdanom i rad u 2. smjeni. Poseban radni doprinos i angažman se dodatno nagrađuje stimulacijama, a svi oni koji se žele usavršavati i napredovati imaju podršku i pomoć tvrtke.

Zbog stalnog rasta i širenja poslovanja, EKO MEĐIMURJE d.d. zapošljava više radnika metalske struke:

1. STROJOBRAVAR (m/ž)
2. TOKAR (m/ž)
3. GLODAČ (m/ž)
4. CNC TOKAR (m/ž)
5. CNC GLODAČ (m/ž)
6. RUKOVATELJ VELIKIM OBRADNIM CENTRIMA (m/ž)
7. AUTOLAKIRER (m/ž)
8. ZAVARIVAČ (m/ž)
9. RADNIK NA STROJNOM SAVIJANJU (m/ž)
10. RADNIK NA ZAVRŠNOJ MONTAŽI (m/ž)
11. RADNIK NA PAKIRANJU (m/ž)
12. TEHNOLOG (m/ž)
13. KONSTRUKTOR (m/ž)

Uvjeti za radna mjesta pod točkama od 1. do 11.:

• završena srednja škola
• prednost iskustvo u struci

Uvjeti za radna mjesta pod točkama 12. i 13.:

• VSS ili VŠS
• prednost iskustvo u struci

Nudimo:

• sigurna, redovita i stimulativna primanja
• radni odnos na neodređeno vrijeme uz probni rok
• mogućnost napredovanja i usavršavanja

Prijave se šalju u pisanom obliku sa životopisom na adresu EKO MEĐIMURJE d.d., Šenkovec, Braće Radić 37, 40000 Čakovec ili na e-mail adresu posao@eko.hr

Više o tvrtki EKO Međimurje d.d. možete saznati na web stranici.

Besplatnu Varazdinski.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Sindikati ustali protiv rada do 67. godine! Vladi poručuju: rad do iznemoglosti neće oporaviti mirovinski sustav!