FESTIVALSKA TELEVIZIJA Uživajte u zanimljivom ljetnom programu VTV-a!

FESTIVALSKA TELEVIZIJA Uživajte u zanimljivom ljetnom programu VTV-a!

I za drugi, u pravilu opušteniji, ležerniji i još topliji dio ljeta varaždinska VTV Televizija svojim je gledateljima pripremila zanimljive programske sadržaje. Može se reći – VTV ljeto bit će u znaku festivala.

Uz niz događanja u raznim sredinama Varaždinske, Međimurske, Koprivničko-križevačke, Zagrebačke i Krapinsko-zagorske županije gdje su kamere VTV televizije ovog ljeta već bile ili će biti, u prvom su planu ipak tri najveće turističko-zabavne manifestacije – Porcijunkulovo u Čakovcu, Špancirfest u Varaždinu i Renesansni festival u Koprivnici.

Već od 28. srpnja pa sve do 3. kolovoza svake večeri u 20 sati kreće festivalski program vezan uz Porcijunkulovo. Poznati izvođači čiji će koncerti okupiti tisuće obožavatelja, zanimljivi gosti u studiju na otvorenom na glavnom čakovečkom trgu, bogatstvo ponude izlagača, specifična festivalska atmosfera, ali i vjerska dimenzija manifestacije vezana uz proslavu blagdana Gospe od Anđela – Porcijunkule - sve će to pronaći svoje minute u ovom posebnom festivalskom programu.

U drugom dijelu kolovoza bogato VTV ljeto nastavljaju još dva velika događaja – Špancirfest u Varaždinu od 18. do 27. kolovoza, te Renesansni festival u Koprivnici od 24. do 27. kolovoza.

Špancirfest i ove godine nudi bogat izbor najrazličitijih sadržaja koji će napuniti varaždinske pozornice, parkove, ulice i trgove, a sad je već dugogodišnja tradicija da to bogatstvo festivalske atmosfere u brojne domove širom cijele sjeverozapadne Hrvatske donosi VTV Televizija.

Sam studio na otvorenom VTV Televizije na popularnom Korzu jedna je od točaka uz koju često zastaju mnogi posjetitelji i svojevrsni je medijski prozor kroz koji dobre emocije Špancifesta izlaze u cijelu Hrvatsku, pa i šire.

VTV Renesansna televizija otkriva detalje, niz priča i sadržaja koji se mogu doživjeti samo na Renesansnom festivalu. Kroz program VTV Televizije tako će u domove više od pola milijuna gledatelja ušetati vitezovi i haramije, kraljevne i kraljevi, harlekini, stara jela i pila, zanatlije, bokci i gubavci, srednjovjekovni glumci i zabavljači.

Pred nama je i na kontinentu bogato i sadržajno turističko ljeto. Zahvaljujući programu VTV Televizije i Vi u njemu možete uživati.

Besplatnu Varazdinski.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Bandić uzrokovao sukob Povjerenstva za sukob interesa i Grada Zagreba: osim tužbi, spominje se i ovrha!