Vijesti / Politika

ŽUPANOV ODGOVOR 'Batinić iznosi neistine, pokušava prikriti opstrukciju'

ŽUPANOV ODGOVOR 'Batinić iznosi neistine, pokušava prikriti opstrukciju'

Kao što je bilo za očekivati, na izjave Milorada Batinića (HNS) iznesene na današnjoj konferenciji za medije, očitovao se varaždinski župan Radimir Čačić.

> DUG ŽUPANIJI Batinić: 'Župane, dosta je podmetanja, HNS će riješiti problem!'

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

> HITNA U IVANCU Batinić: 'Problem će se riješiti, građani neće ostati bez hitne'

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

'Gospodin Milorad Batinić na konferenciji za novinare održanoj danas, 19. veljače, ponovno iznosi neistine i pokušava s puno riječi prikriti činjenicu opstrukcije isplate duga Varaždinskoj županiji za najamnine za škole i dvorane izgrađene po modelu javno-privatnog partnerstva.

Tekst usuglašene nagodbe Ministarstvo znanosti i obrazovanja do danas nije poslalo državnom odvjetništvu, koje stoga nema na što dati mišljenje. Ponavljamo, Varaždinska županija je tekst nagodbe usklađen s potpredsjednikom Vlade Predragom Štromarom i ministricom znanosti i obrazovanja Blaženkom Divjak uputila 28. studenoga 2017. godine, a požurnice smo uputili 8. i 16. siječnja ove godine.

Ponovno zahtijevamo da usuglašeni tekst nagodbe dostave Županijskom državnom odvjetništvu kako bi se poduzele sve potrebne pravne radnje u cilju konačnog sklapanja nagodbe pred nadležnim sudom.

O drugoj temi sve je rečeno nakon što je inspekcija HZZO-a utvrdila protuzakonito financiranje u Domu zdravlja u Ivancu iz vremena župana Štromara. Zdravstvena usluga će u Ivancu biti organizirana u skladu sa zakonom', stoji u priopćenju.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci