Vijesti / Politika

Vodstvo HNS-a u subotu u Varaždinu, kasnije na Zelenoj čistki

Vodstvo HNS-a u subotu u Varaždinu, kasnije na Zelenoj čistki

Sutra, u subotu 25. travnja, u Varaždin dolazi vodstvo Hrvatske narodne stranke predvođeno predsjednicom stranke Vesnom Pusić, prvom potpredsjednicom Vlade i ministricom vanjskih i europskih poslova.

Svrha okupljanja u Varaždinu je sastanak vezan uz organizacijsko jačanje stranke i okupit će članove i dužnosnike županijskih organizacija HNS-a Varaždinske, Međimurske i Krapinsko-zagorske županije.

Osim Vesne Pusić, u Varaždinu će se okupiti i potpredsjednik HNS-a i ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak, predsjednik Središnjeg odbora HNS-a i župan Varaždinske županije Predrag Štromar, zastupnik HNS-a i ALDE grupe u Europskom parlamentu Jozo Radoš, predsjednik Sjeverozapadno-hrvatskog regionalnog Saveza HNS-a i načelnik Radoboja Anđelko Topolovec te saborski zastupnik HNS-a iz Međimurske županije Dragutin Glavina.

Nakon radnog dijela sastanka, koji će biti zatvoren za medije, stranački čelnici odlaze na izletište Zelendvor, gdje u 13 sati počinje ekološka akcija Zelena čistka, u kojoj će sudjelovati i dužnosnici i članovi HNS-a.

Haenesovci će se obratiti i medijima. Konferencija za medije bit će održana u 10,30 sati u prostorima Gradske sportske dvorane Varaždin.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci