Vijesti / Politika

Stričak: 'Župane, još niste odgovorili na što ste potrošili novac?'

Stričak: 'Župane, još niste odgovorili na što ste potrošili novac?'

Prozivke na relaciji Anđelko Stričak (HDZ) i župan Predrag Štromar (HNS) ne jenjavaju. Nakon što je župan Štromar odgovorio Stričaku na prozivke vezane uz zdravstvo, on je ponovno poslao priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

> Križanić i Stričak: 'Župan Štromar radi sve da se ne gradi ništa'

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

> Štromar: 'Stričak i Križanić imaju problema s pamćenjem ili su licemjerni'

'G. Štromar, tko ima problema s pamćenjem neka procijene čitatelji. Neka procijene i tko je licemjeran.

Ali, da niste našli ni jednu jedinu rečenicu da demantirate naše navode je znakovito. Govori nam o tome da ste jedini odgovorni zbog čega naši sugrađani imaju najlošiju zdravstvenu skrb u državi.

Kad govorite o prijevozu, pozivam Vas da osvježite pamćenje i pogledate zapisnik s 21. sjednice Županijske skupštine, održane 30. studenog 2015. godine.

Na stranici četiri Zapisnika stoji 'Potpredsjednik Anđelko Stričak je u ime Kuba vijećnika HDZ-a predložio … dopunu dnevnog reda i to s točkom: Prijedlog Odluke o pravu na besplatni prijevoz starijih od 65 godina i umirovljenika s prebivalištem na području Varaždinske županije na svim redovnim linijama autobusnog prijevoza na području cijele Varaždinske županije. Župan Predrag Štromar očitovao se da prijedlog Kluba HDZ-a za dopunu dnevnog reda ne prihvaća'.

Valjda je iz citata zapisnika jasno tko je inicirao besplatni prijevoz umirovljenika, a tko je bio protiv. Valjda je i jasno tko ima problema i s pamćenjem i s licemjerstvom.

Prijevoz umirovljenika se sada odvija bez odluke, tj. 'na crno', valjda zato da se može osigurati koji autobus za potrebe aktivista HNS-a? Ili, možda postoji neki drugi razlog, znan samo Vama!?

Što se tiče škola, ni jednu niste predložili da se gradi sredstvima ministarstva, već ih gurate u gradnju modelom JPP-a (SDP-ovci bi rekli modelom Javno privatne pljačke).

Što se tiče besplatnih udžbenika i tu temu je otvorio Klub HDZ-a i uputio u proceduru (24. lipnja 2014. godine) 'Odluku o pravu na besplatne udžbenike za učenike osnovnih i srednjih škola', što ste i Vi (HNS) i resorni zamjenik g. Kišić (SDP) tada odbili.

Župne, kad već prozivate svoje protukandidate da nisu predstavili svoj program, molim Vas da nas uputite gdje možemo naći Vaš program! Također, podsjećam Vas da još uvijek niste odgovorili na što ste potrošili milijardu i šesto devet milijuna kuna, a da niste izgradili ništa.

Župane, da li vam je pamćenje sada svježije?,' stoji u priopćenju koje potpisuje HDZ-ovac Anđelko Stričak.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci