Vijesti / Politika

SDP izabrao 'Kišićeve' potpredsjednike, to su Gordana Marsenić i Neven Bosilj

SDP izabrao 'Kišićeve' potpredsjednike, to su Gordana Marsenić i Neven Bosilj

Nakon što su prije desetak dana za predsjednika Gradske organizacije članovi varaždinskog SDP-a odabrali Alena Kišića, na današnjoj Izbornoj konvenciji održanoj u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu odabrano je preostalo vodstvo stranke, za sljedećih godinu dana.

Varaždinski esdepeovci odabrali su Gordanu Marsenić i Nevena Bosilja za potpredsjednike gradske organizacije na čelu s Kišićem, dok su Maja Horvat, Zoran Svetec, Bruno Ister i Miroslav Marković izabrani za članove Predsjedništva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Članovi Gradskog odbora varaždinskog SDP-a sljedećih godinu dana biti će Štefica Španić, Dražen Jagić, Ruža Jelovac, Mirela Ivanković, Ljubica Križan, Tatjana Kreč, Luka Zrinski, Boris Arsenić, Alenka Car, Josip Hehet, Darko Labaš, Marin Bašić, Nedeljko Novak, Josip Juras, Jasminka Vujasinović, Davor Matačić, Janja Šincek, Marin Tomašić, Davorka Kovač, Ivan Obadić i Mario Sinčić.

Sudionici Konvencije jednoglasno su uoči izbora potvrdili izvještaj o radu dosadašnjeg povjerenika i saborskog zastupnika te predsjednika Županijskog SDP-a Marija Habeka, koji je stranku vodio nakon raspuštanja dotadašnjeg vodstva u ožujku prošle godine.

Predsjednik varaždinskog SDP-a Alen Kišić održao je 45-minutni govor, u kojem je naglasio da je SDP stranka koja se zalaže za razvoj modernog, slobodnog, pravednog, solidarnog i humanog društva.

- Gradska organizacija SDP-a Grada Varaždina treba svojim političkim djelovanjem kao stranka pridonositi razvoju grada i cijele regije u skladu s političkim programom SDP-a, donesenim politikama kao i interesima građana. Cilj naše stranke uvijek treba biti da bude najjača stranka u Gradu Varaždinu i lider ljevice i lijevog centra, stranka koja osluškuje potreba građana - istaknuo je, među ostalim, Kišić.

Ponovio je i da će SDP apsolutno sigurno istaknuti svog kandidata za gradonačelnika Varaždina, samostalno ili u koaliciji.

Varaždinskim SDP-ovcima podršku je došao dati i saborski zastupnik te član Predsjedništva SDP-a Gordan Maras, koji je rekao da mu je drago da je gradska organizacija spremna za ispunjenje ciljeva koje je stranka stavila pred nju.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci