Vijesti / Politika

Vinica: Renato Rožmarić ulazi u 'ring' s dosadašnjim načelnikom Kostanjevcem

Vinica: Renato Rožmarić ulazi u 'ring' s dosadašnjim načelnikom Kostanjevcem

Na današnjoj konferenciji za novinare predstavio se nezavisni kandidat za načelnika Općine Vinica Renato Rožmarić.

Renato Rožmarić oženjen je i otac dvaju sinova, živi u Vinici. Po struci je informatičar, a zaposlen u Kreditnoj uniji CBB Varaždin.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U viničkom kraju, ali i šire poznat je kao član tamburaškog sastava 'Krijesnice', a jedan je od osnivača i članova Moto kluba 'Bombelles'.

U svojem prvom nastupu i predstavljanju medijima, pojasnio je svoje motive koji su ga naveli da se kandidira za načelnika općine.

- Za mene je ovo velika životna odluka i izazov. Posljednjih su mi mjeseci prilazili brojni mještani potičući me da se kandidiram na izborima koji će se održati za točno tri mjeseca. Potaknut tom silnom energijom koju sam osjetio u svim tim susretima, ali i vođen vlastitom željom da pokrenemo našu općinu u smjeru razvoja i budućnosti, odlučio sam se kandidirati za načelnika općine. Želim pomoći našoj Općini svojim znanjem i iskustvom koje sam stekao dosadašnjim radom i aktivnostima. Spreman sam preuzeti odgovornost za budućnost i razvoj Općine - kazao je.

Istaknuo je da u razgovoru s mještanima osjeća zabrinutost i nelagodu, što je i dodatno pojasnio.

- Naša općina na očigled svih nas sve više zaostaje za okolnim općinama. Volimo se sjećati vremena kad je naša Vinica imala matični ured, čak i turističku zajednicu, a danas idemo na burzu u Cesticu, a na poštu u Maruševec. Viničanci su vrijedni i ponosni ljudi koji vole svoju općinu. Zajedno je ponovno želimo učiniti snažnom i razvijenom.

Naglasio je da njegov tim, koji je svakim danom sve brojniji, ima želju za promjenom u općini Vinica i dodao.

- Već sada osjećam u zraku želju za promjenom. Osjećam da nas ujedinjuje i pokreće snaga želje za promjenom dosadašnjeg stanja. Dosta nam je političkih sukoba i prepucavanja u Općini. Vrijeme je da preuzmemo odgovornost i zajedničkim snagama učinimo našu općinu sretnom. Treba nam puno više zajedništva, znanja, iskustva ali i sposobnosti. U mojoj viziji nove Vinice nema mjesta za svađe već za suradnju, a umjesto podmetanja na red dolazi rad i odgovornost.

Na kraju je pozvao sve mještane općine Vinica koji žele biti dio pobjedničkog tima koji će donijeti promjene u Vinici, da mu se slobodno jave, kao bi zajednički pridonijeli jednoj novoj viziji razvoja općine.

- Pozivam sve mještane naše Općine da mi se pridruže, da podijele svoje ideje, želje, probleme. Svi moji kontakti su otvoreni, jer u našoj općini ne smije biti loše komunikacije niti vrijeđanja svih nas stanovnika Vinice. Otvorenost i odgovornost moraju biti glavne odlike naše Vinice.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci