Vijesti / Politika

RADNI POSJET Čehok: 'Postoji mogućnost gospodarske suradnje s Kosovom'

RADNI POSJET Čehok: 'Postoji mogućnost gospodarske suradnje s Kosovom'

U Gradskoj vijećnici održan je prijem povodom nastupnog posjeta veleposlanika Republike Kosovo, NJ.E. Gëzima Kasapollia.

Uz veleposlanika, gradonačelnik Ivan Čehok i predsjednik Gradskog vijeća Damir Habijan, primili su i saborsku zastupnicu, Erminu Lekaj Prljaskaj te Stjepana Šafrana, počasnog konzula Albanije u Hrvatskoj, Aliju Redžaja, predstavnika albanske nacionalne manjine Grada Varaždina i Filipa Perdedaja, pripadnika albanske nacionalne manjine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Izuzetna mi je čast biti prvi veleposlanik Kosova u Varaždinu i nadam se da je ovo početak još boljeg prijateljstva između naše dvije zemlje jer vjerujem da ovdje imamo puno potencijala i puno mogućnosti da bi surađivali u svim sferama života - rekao je veleposlanik.

Gradonačelnik Čehok rekao je kako su sretni što su mogli ugostiti veleposlanika te je istaknuo kako postoji jako puno prostora za daljnju suradnju s Kosovom, a prije svega u gospodarstvu.

- Pohvaljeni smo zbog integriranosti albanske manjine u život Grada te smo izrazili spremnost da se napravi albansko - hrvatski forum i da se izvide mogućnost naših tvrtki da investiraju, izvoze i surađuju gospodarski s Kosovom - istaknuo je Čehok i dodao kako smatra da ih čeka jedna plodna i dugotrajna suradnja.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci