Vijesti / Politika

Predsjednik Reformista u Trnovcu Bartolovečkom je Zdravko Hudler

Predsjednik Reformista u Trnovcu Bartolovečkom je Zdravko Hudler

U petak, 10. studenog, održana je izborno izvještajna skupština Općinske organizacije Trnovec Bartolovečki.

U prepunom društvenom domu u Šemovcu izbarani su predsjednik Općinske organizacije Zdravko Hudler, koji je ujedno i vijećnik Reformista u Općinskom vijeću Trnovca Bartolovečkog, a za njegove potpredsjednike izabrani su Lidija Foder i Stjepan Rožić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Hudler se u svom predstavljanju osvrnuo na prethodnu vlast u Županiji te najavio niz novih projekata s kojima će Općinska organizacija Reformista raditi u narednom razdoblju na području Općine te se na taj način još više ojačati kao organizacija koja je po broju članova jedna od najjačih općinskih organizacija u Varaždinskoj županiji.

Nakon Hudlerovog izlaganja, okupljene je pozdravio predsjednik Narodne stranke – REFORMISTI i župan Varaždinske županije Radimir Čačić.

Čačić je nabrojio sve projekte koji su se pokrenuli u ovom kratkom vremenskom razdoblju diljem Županije u zdravstvu i obrazovanju, te objasnio njihovu važnost za građane diljem Županije.

Varaždinska županija sa 94% pokriva jednosmjensku nastavu. Nažalost, u prvom mandatu župana Čačića neke Općine nisu prepoznale važnost izgradnje i dogradnje škola po modelu JPP-a te su do danas neobnovljene te iz toga razloga u tim školama ne postoji jednosmjenska nastava, rečeno je.

- Cilj nam je da u ovom mandatu dogradimo i obnovimo i preostale škole kako bismo postotak jednosmjenske nastave doveli do maksimuma. Ukoliko te projekte nećemo moći realizirati preko ministarstva obrazovanja zbog poznate nam opstrukcije naših ministara Divjak i Štromara, zasigurno ćemo naći model kako to učiniti preko drugih ministarstava poput Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije - zaključio je Čačić.

I na ovoj izbornoj skupštini podršku novom vodstvu dali su zamjenik župana i predsjednik Županijske organizacije Varaždinske županije Tomislav Paljak, zamjenik župana Robert Vugrin te županijski vijećnici Reformista.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video