Vijesti / Politika

Novi Marof: Za asfaltiranje sedam dionica prometnica 124 tisuće kuna

Novi Marof: Za asfaltiranje sedam dionica prometnica 124 tisuće kuna

Gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač i predsjednik Uprave tvrtke PZC Varaždin d.d., Saša Varga, potpisali su u srijedu u Novom Marofu ugovor o modernizaciji i asfaltiranju nerazvrstanih prometnica na području Novog Marofa kao i ugovor o sanaciji postojećih nerazvrstanih prometnica.

Ugovor vrijedan 124 tisuće kuna odnosi se na asfaltiranje sedam dionica nerazvrstanih prometnica na području Novog Marofa te naselja Gornje i Donje Makojišće, Remetinec, Završje i Orehovec.

– Asfaltiranjem tih prometnica nastavlja se ulaganje u poboljšanje prometne infrastrukture u svim dijelovima grada Novog Marofa kako bi svi mještani, bilo oni koji žive u centru ili blizu njega, kao i mještani u udaljenijim naseljima, imali jednake uvjete – pojasnio je prilikom potpisivanja ugovora gradonačelnik Jenkač. Početak radova očekuje se ovih dana.

Drugi ugovor, vrijednosti 104 tisuće kuna, odnosi se na sanaciju postojećih nerazvrstanih prometnica na području Novog Marofa kao i sanaciju nogostupa te sportskih igrališta.

– Ovo je prvi put nakon gotovo deset godina da se kreće u sanaciju i obnovu prometnica i nogostupa te sportskih igrališta tamo gdje je to zaista potrebno. Asfaltiranjem prometnica te sanacijom postojećih prije svega radimo na poboljšanju uvjeta u prometu te, ono što je još važnije, povećanju sigurnosti sudionika u prometu, posebice onih najmlađih – zaključio je gradonačelnik Jenkač.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci