Vijesti / Politika

Martinčević: 'Nakon Purgara, Kišić u kampanju uvlači i korisnike Doma'

Martinčević: 'Nakon Purgara, Kišić u kampanju uvlači i korisnike Doma'

Kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Varaždina Natalija Martinčević priopćenjem je reagirala na, kako kaže, korištenje korisnika Doma za starije i nemoćne, za kampanju Alena Kišića, kandidata SDP-a, HNS-a, HSU-a, HSS-a i Laburista za gradonačelnika Varaždina.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Svaka kampanja, pa i ona gospodina Kišića, mora imati granice, jer ovakvu vrstu korištenja gradskih i županijskih institucija do sada si niti u jednoj kampanji nije dozvolio nijedan kandidat. Nakon što je u predizborne svrhe prošli tjedan iskorištena Varaždinska građanska garda, danas u 'slavu Kišićevog rođendana' pjeva zbor umirovljenika i pleše folklor u narodnim nošnjama?!

Dom umirovljenika je institucija čiji je cilj skrb i briga za umirovljenike te nije i ne smije biti poligon za ničije, pa tako ni SDP/HNS predizborne aktivnosti, posebno ne ovakve vrste.

Takve proslave rođendana ne pamtimo još od vremena druga Tita, što zapravo uz potpuno neprimjereno korištenje umirovljenika u predizborne svrhe predstavlja i ozbiljan nedostatak osnovnih pravila ponašanja - zaključuje Martinčević. 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci