Vijesti / Politika

NAGAĐANJA Alen Runac: 'Mislim da bih bio kvalitetan direktor Parkova'

NAGAĐANJA Alen Runac: 'Mislim da bih bio kvalitetan direktor Parkova'

Direktor Parkova Marin Bašić danas je podnio ostavku na svoju funkciju. Imenovan je vršiteljem dužnosti i sada je potrebno raspisati natječaj za izbor novog direktora.

> OSTAVKA Marin Bašić više nije direktor tvrtke Parkovi d.d.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gradonačelnik Ivan Čehok rekao je da neće biti nikakvih pogodovanja i da aktualna gradska vlast nema 'svoje ljude' za takve funkcije, ali da je logično da onaj tko je politički došao na funkciju, da jednako tako i ode, uvažavajući planove vlasnika, Grada Varaždina. Bašić je, podsjetimo, član SDP-a.

> PARKOVI Nagađa se o imenu novog direktora: Ptiček? 'Dajte, najte!' A Runac?

Ipak, navodno funkcija direktora Parkova spada u HDZ-ovu 'kvotu' i pritom se spominje ime Alena Runca, kanditata za župana na proteklim izborima i aktualnog predsjednika Županijske skupštine.

- Stavljali su me i u Varkom, i u Aquatehniku... U nekoliko firmi već sam 'bio' direktor. Bit će javni natječaj pa ćemo vidjeti tko je najbolji kandidat. Dakle, nije to funkcija ni od HDZ-a, ni od bilo koga drugog - komentirao je Runac.

Upitali smo ga znači li to da se on osobno sigurno neće javiti na natječaj za direktora Parkova.

- Ne, ne... Ne znači da se neću javiti. Štoviše, mislim da bih mogao kvalitetno obavljati tu funkciju. Međutim, moram se još konzultirati s obitelji jer imam svoju firmu i opseg posla je dosta velik - najavljuje Alen Runac.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci