Vijesti / Politika

Mirela Ivanković i Miroslav Marković pretendiraju na čelo varaždinskog SDP-a

Mirela Ivanković i Miroslav Marković pretendiraju na čelo varaždinskog SDP-a

Pred Gradskom organizacijom SDP-a Varaždin su unutarstranački izbori u sklopu kojih će se izabrati čelni čovjek i članovi Predsjedništva.

Za predsjednika organizacije borit će se dva kandidata: Mirela Ivanković i Miroslav Marković, koji su za kandidaturu trebali sakupiti 50 potpisa članova SDP-a.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

> KANDIDATURA Miroslav Marković pretendira na čelo varaždinskog SDP-a

Jedan od njih će na izborima, koji će se održati 26. studenog, zamijeniti dosadašnjeg predsjednika Alena Kišića.

Na pitanje zašto se nije ponovno kandidirao, Kišić je odgovorio:

- Još u kampanji za gradonačelnika Varaždina govorio sam da se, ako ne pobijedim na izborima, više neću kandidirati. Smatram da je to dio političke odgovornosti, a još jedan razlog je taj da sam okupiran doktoratom na FOI-ju te ne bih mogao biti dovoljno fokusiran na rad u stranci - kazao je Kišić, ne krijući pritom da je 'nakon poraza djelomično izgubio motivaciju za bavljenje politikom'.

Za potpredsjednika Gradske organizacije na kandidacijskoj listi su Marsenić Gordana i Zrinski Luka, a za člana/icu Predsjedništva Ister Bruno, Ivek Biserka, Jagić Dražen, Lukavečki Lovro, Marsenić Gordana, Obadić Ivan, Vujasinović Jasminka, Zadravec Nada i Zrinski Luka.

Na listi za člana/icu Gradskog odbora nalaze se: Arsenić Boris, Biberdžić Dubravka, Bosilj Ivana, Brežni Nikola, Đokić Sanja, Habek – Košanski D., Hehet Josip, Hižak Davor, Ister Bruno, Ivek Biserka, Jagić Dražen, Janković Matija, Jelovac Ruža, Juras Josip, Kišić Alen, Križan Ljubica, Kreč Tatjana, Maček Lidija, Marsenić Gordana, Novak Nedeljko, Obadić Ivan, Španić Štefica, Šprem – Novak Luka, Turanjanin Maja, Tramburovski Stevan, Vujasinović Jasminka, Zadravec Nada i Zgrebec Dražen.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci