Vijesti / Politika

Ladislav Ilčić: 'Vesna Pusić ne može donijeti puno dobra čovječanstvu!'

Ladislav Ilčić: 'Vesna Pusić ne može donijeti puno dobra čovječanstvu!'

HSP dr. Ante Starčević prikupio je potpise 21 zastupnika, među kojima je i Ladislav Ilčić, protiv kandidature Vesne Pusić za glavnu tajnicu UN-a , a plan im je uputiti pismo Vladi i Vijeću sigurnosti u kojem upozoriti da HNS-ovka nema legitimitet ni legalitet za navedeno mjesto.

- Smatram da svjetonazor Vesne Pusić koji se u dobrom dijelu protivi narodnom zakonu ne može donijeti puno dobra čovječanstvu - naveo je Ladislav Ilčić iz Hrasta ključni razlog zašto se protivi kandidaturi Vesne Pusić za 24 sata.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz tri zastupnika HSP AS svoj potpis na inicijativu savilo je 13 HDZ-ovaca među kojima su Damir Krstičević, Željko Dilber i Darko Milinović. Tu je i Goran Dodig (HDS), Ivica Mišić (Most), Miodrag Demo (Bandić Milan 365) te nezavisni zastupnik i bivši SDSS-ovac Mirko Rašković.

Grupa zastupnika napominje da je ovo tek početak njihovog djelovanja s ciljem da se zaustavi kandidatura , a danas će se sastati i s biskupom Košićem. Navode da imaju potporu Generalskog zbora te nevladinih udruga među kojima su i braniteljske udruge.

Cijeli članak pročitajte na 24 sata.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci