Vijesti / Politika

KANDIDATURA Miroslav Marković pretendira na čelo varaždinskog SDP-a

KANDIDATURA Miroslav Marković pretendira na čelo varaždinskog SDP-a

Putem društvene mreže Facebook Miroslav Marković najavio je kandidaturu za predsjednika Gradske organizacije SDP-a Varaždin na predstojećim unutarstranačkim izborima.

- Odluku sam donio nakon mnogobrojnih razgovora i konzultacija sa svojim kolegicama i kolegama u stranci, prijateljima i poznanicima koji su me potaknuli na ovaj korak i dali mi podršku u kandidaturi - napisao je Marković na svojem Facebook profilu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Istaknuo je kako želi mijenjati lošu politiku koja prevladava u Hrvatskoj i Varaždinu.

- Želim ljudima vratiti vjeru da u politici nismo svi isti, da ima ljudi koji se politikom bave jer žele da nam svima bude bolje, da živimo u boljem društvu, pomažemo jedni drugima i zajedno idemo naprijed. Političari moraju biti servis građanima, a ne da smo svi mi taoci njihovih promašenih politika - dodao je Marković.

Više o kandidatu

Miroslav Marković rođen je 6. veljače 1971. u Varaždinu, gdje živi i radi.

Diplomirao je na Fakultetu organizacije i informatike, a zaposlen je u privatnom sektoru te je dosad radio kao programer i informatičar, a trenutno je vlasnik obrta za zastupanje u osiguranju.

U SDP-u je član Predsjedništva Gradske organizacije te član Glavnog odbora SDP Hrvatske.

Od 2015. godine predsjednik je 5. mjesnog odbora Varaždin.

Član je Hrvatsko-njemačkog društva prijateljstva Varaždin, Slovenskog kulturnog društva Nagelj Varaždin, Hrvatsko-kineskog društva prijateljstva...

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci