Vijesti / Politika

IZBORNA SKUPŠTINA Natalija Martinčević ponovno na čelu varaždinskih Reformista

IZBORNA SKUPŠTINA Natalija Martinčević ponovno na čelu varaždinskih Reformista

U hotelu Turist u Varaždinu danas, 1. prosinca, održana je Izborna skupština Reformista Gradske organizacije Varaždin.

Za predsjednicu sa 127 glasova od 129 prisutnih kandidata na tajnom glasanju potvrđena je potpredsjednica Reformista Natalija Martinčević i dosadašnja predsjednica Gradske organizacije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za potpredsjednike su izabrani Darko Detelj sa 124 glasa koji je ujedno i gradski vijećnik i Robert Vugrin, zamjenik župana i predsjednik Vijeća mjesnog odbora Jalkovec, sa 122 glasa.

Natalija Martinčević, potpredsjednica Narodne stranke – REFORMISTI i predsjednica Gradske organizacije Varaždin, predstavila je rad Gradske organizacije od prošle izborne skupštine održane u ožujku 2016. godine, koja je održana kao svojevrsna priprema za lokalne izbore održane u svibnju ove godine.

Današnja izborna skupština održana je prema Statutu Reformista, a ona se predviđa nakon lokalnih izbora.

- U ovom mandatu djelovati ćemo i dalje kroz Gradsko vijeće, osnovati Interesni odbor mladih, pojačati rad i aktivnosti Interesnog odbora umirovljenika kao i rad u prigradskim mjesnim odborima kao svojevrsnu pripremu za nadolazeće izbore za Vijeća mjesnih odbora 2019. godine - istaknula je Martinčević.

Prisutnima se obratio i predsjednik stranke i župan Varaždinske županije Radimir Čačić.

- Gradska organizacija Varaždin koja predstavlja najveću i najbolje organiziranu organizaciju Reformista u Hrvatskoj i dalje više nego ikad ima zadatak promovirati osnovnu poruku Reformista. Politika, posebno politika centra u mandatu za koji je izabrana mora isporučiti rezultate, a što je ovog trenutka neupitno vidljivo u ogromnom broju projekata svih vrsta i razina u Županiji, a još uvijek niti jedan iz kampanje izvršna vlast Grada Varaždina nije ni pokrenula a kamoli realizirala.

Izgledno je će Vlada usprkos činjenici da ne postoji koalicijska većina uspjeti opstati iako je 73 posto građana ocjenjuje neuspješno. Šta će se događati na razini gradske vlasti s obzirom na otvorena pravna pitanja ostaje otvoreno.

Naš je zadatak da sve kvalitetne inicijative podržimo, upozorimo na propuste i sporost te ponudimo rješenja, a istovremeno da budemo potpuno spremni na izbore u bilo kojem trenutku - zaključio je Čačić.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci