Vijesti / Politika

IZBORI Pametno i ORaH zajedno na izbore, Dario Carev kandidat za gradonačelnika

IZBORI Pametno i ORaH zajedno na izbore, Dario Carev kandidat za gradonačelnika

Stranke Pametno i ORaH postigli su sporazum o zajedničkom izlasku na predstojeće lokalne izbore u gradu Varaždinu i Varaždinskoj županiji. Partneri izlaze na izbore sa zajedničkim izbornim programom koji se temeljiti na konceptu pametnog grada i održivog razvoja.

Dario Carev iz stranke Pametno je kandidat za gradonačelnika grada Varaždina, dok su kandidati za njegove zamjenike Josip Furjan iz stranke Pametno i Mario Kovač iz ORaH-a.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Okupili smo ljude koji su se dokazali u svojim strukama i nisu obilježeni skandalima, ljude koji će zajedno s građanima graditi nove političke modele i vjerodostojnu politiku čija je svrha dobrobit grada i županije, a ne osobni interes. Graditi ćemo politiku oslobođenu od nepotizma i nesposobnosti. Ne bojimo se preuzimanja odgovornosti ni teškog rada koji nas čeka - izjavio je Dario Carev, najavljujući svoju kandidaturu za gradonačelnika.

- Do suradnje je došlo na temelju kompatibilnosti ideje kako bi Varaždin trebao izgledati u sljedećih 10 godina. ORaH od samih početaka političkog djelovanja svoj program temelji na razvojnim projektima koji imaju dugoročno pozitivan učinak na razvoj grada. Kao i stranka Pametno, ORaH vidi Varaždin kao tehnološku perjanicu baziranu na pametnim inovacijama, čistom okolišu i sretnim ljudima - istaknuo je Mario Kovač.

Zajednički zaključak je kako grad Varaždin ima šansu za bolje sutra ako građani izaberu nove ljude koji će ponuditi održive programe koji se mogu provesti.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci