Vijesti / Politika

IZBORI Milorad Batinić ide po četvrti mandat gradonačelnika Ivanca

IZBORI Milorad Batinić ide po četvrti mandat gradonačelnika Ivanca

Milorad Batinić, predsjednik Kluba zastupnika HNS-a i HSU-a, te aktualni gradonačelnik Ivanca, danas je službeno najavio svoju kandidaturu.

Tako Batinić kreće po svoj četvrti mandat na gradonačelničkoj poziciji, a ujedno su predstavljeni i kandidati za njegove zamjenike, Lidija Kozina i Branko Putarek. Također, predstavljen je i tim ljudi, odnosno svi kandidati za listu za Gradsko vijeće.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prilikom predstavljanje liste, predsjednik ivanečkog HNS-a Branko Putarek naglasio je kako se radi o osobama koje imaju dugogodišnje iskustvo u vođenju grada, ali i s druge strane mladim i školovanim ljudima koji mogu doprinijeti boljitku Ivanca.

Lista pokriva cijelo područje grada Ivanca, odnosno sva naselja.

- Uvjeren sam da je ovo dobitna kombinacija za grad Ivanec  - zaključio je Putarek.

Predrag Štromar, zamjenik predsjednika HNS-a i predsjednik HNS-a Varaždinske županije podsjetio je kako se Ivanec razvio za vrijeme gradonačelnika Milorada Batinića.

- Ivanec je prije svega grad ugodan za život. Znači da se gradom jako dobro upravlja, a ova lista dokaz je da će se upravljati još i bolje - rekao je Štromar.

Kandidat za gradonačelnika Batinić predstavio je u tri koraka smjer kojim će Ivanec ići u naredne četiri godine. To je prije svega razvoj poduzetništva te dodatno smanjenje nezaposlenosti, sa i ovako niskih oko 3 na 5 do posto.

Najavio je i aktivnosti na daljnjem privlačenju investitora, ali i nastavak ulaganja u društvenu infrastrukturu.

-HNS ima preko svojih članova vijeća mjesnih odbora konkretne projekte i programe za svaki mjesni odbor – kazao je Batinić te dodao da će Ivanec u naredne četiri godine biti veliko gradilište.

Istaknuo je projekt aglomeracije, ali i ulaganje u nastavak izgradnje nerazvrstanih cesta. Iznio je i podatak da se sve više mladih odlučuje na ostanak, ali i na dolazak u Ivanec.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci