Vijesti / Politika

Ilčić kontra Bandića: 'Zadovoljan sam ovim postavom Vlade, no ne i rezultatima'

Ilčić kontra Bandića: 'Zadovoljan sam ovim postavom Vlade, no ne i rezultatima'

Unatoč tvrdnji Milana Bandića da s HDZ-om, ali i s nekim drugim strankama, već raspravlja o preslagivanju Vlade, što je čelnik Mosta i potpredsjednik Vlade Božo Petrov komentirao tezom da interesne skupine žele destabilizirati Vladu, zastupnici vladajuće većine redom se čude takvoj Bandićevoj tvrdnji. Uvjeravaju da nema govora o preslagivanju Vlade.

Ladislav Ilčić iz HRAST-a, predstavnik jedne od stranaka iz Domoljubne koalicije, kaže da probleme, ako ih imaju, prije svega trebaju riješiti sami HDZ i Most.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Mislim da je sad prošlo 100 dana Vlade i ključno što mene zanima sada su rezultati Vlade, a ne kako se oni međusobno vole ili ne vole. U svakom slučaju, mislim da Vladi treba pružiti priliku, ja sam zadovoljan ovakvim postavom Vlade, ali ne i dosadašnjim rezultatima. Mislim u svakom slučaju da ova Vlada ima perspektivu – optimističan je Ilčić koji se ne slaže s tezama da je za sve probleme u vladajućoj većini kriv Most.

Dodaje i kako nije zainteresiran za optuživanje.

- Ne bih sad ja optuživao jedino Most u svemu tome, sigurno da je ovo jedna posebna pozicija u kojoj ljudi iz Mosta, koji su sigurno, vjerujem, pošteni ljudi, traže jedan politički način definiranja svojih političkih ciljeva i to zajedno kroz Vladu, a to iziskuje vrijeme. I ja im to vrijeme dajem – poručuje Ilčić koji, zaključuje, sigurno neće pristupiti Bandićevu klubu zastupnika.

Na koji način razmišljaju Miroslav Tuđman, Darinko Kosor, Josip Đakić i drugi zastupnici pročitajte u tekstu Večernjeg lista.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci