Vijesti / Politika

HNS U Lepoglavi, Klenovniku i Ivancu održane izborne skupštine

HNS U Lepoglavi, Klenovniku i Ivancu održane izborne skupštine

U srijedu, 8. studenoga, u Lepoglavi je održana izborna skupština HNS-a Podružnice Lepoglava. Za predsjednika podružnice u sljedećem četverogodišnjem mandatu izabran je dosadašnji predsjednik Milan Pavleković, a za potpredsjednike Zorislav Rodek i Danijel Kihas. Uz navedene također su izabrani članovi predsjedništva HNS-a, članovi Nadzornog odbora, delagati za skupštinu županijske organizacije, kao i delegati za Sabor HNS-a.

Prije same skupštine podružnice održane su izborne skupštine Ženske inicijative i Interesnog odbora Mladih Podružnice Lepoglava. Za predsjednicu Ženske inicijative HNS-a Lepoglave izabrana je Marija Ribić, a za predsjednicu Interesnog odbora Mladih Natalija Cikač.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pred 100-tinjak okupljenih delegate izborne skupštine HNS-a Lepoglava obratio se gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić, koji je članovima zahvalio na dosadašnjem ustrajnom radu koji su svojim angažmanom doprinijeli pobjedi na lokalnim izbornim, zahvaljujući čemu HNS u Lepoglavi kontinuirano obnaša izvršnu vlast od 2001. godine.

Također se prisutnim delegatima obratio i kandidat za predsjednika ŽO HNS-a Varaždinske županije Alen Leverić, koji je zahvalio na doprinosu koji daju kvaliteti rada HNS-a i iznio svoje viđenje rada HNS-a U Varaždinskoj županiji i prezentirao aktivnosti i ciljeve koji su pred nama, uz poruku da HNS čine ljudi.

S početkom u 19.30 sati je također održana u Klenovniku izborna skupština HNS-a podružnice Klenovnik. Za predsjednika podružnice je izabran Mladen Blaško, a za potpredsjednike Sanja Kolenko i Zoran Bencek, te članovi predsjedništva HNS-a, članovi Nadzornog odbora, delagati za skupštinu županijske organizacije, kao i delegati za Sabor HNS-a.

 

Diplomirani pravnik Branko Putarek novi je – stari predsjednik Podružnice Hrvatske narodne stranke – Liberalnih demokrata grada Ivanca. Novi četverogodišnji predsjednički mandat povjeren mu je na Izbornoj skupštini gradske Podružnice HNS-a koja je, u četvrtak, 9. studenog, održana u prostorijama Srednje škole Ivanec. Za nove potpredsjednike izabrani su mr. sc. Lidija Kozina iz Ivanca i Josip Grđan iz Osečke.

Uz novo Predsjedništvo, to su osobe koje će u novom mandatu nastaviti voditi ivanečku podružnicu HNS-a na način koji će joj osigurati dosadašnji uspješni kontinuitet u radu te renome najbrojnije i svakako jedne od najuspješnijih stranačkih podružnica u Hrvatskoj.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci