Vijesti / Politika

FOTO 27. obljetnica županijskog SDP-a: 'Potrese unutar stranke ćemo riješiti'

FOTO 27. obljetnica županijskog SDP-a: 'Potrese unutar stranke ćemo riješiti'

SDP Varaždinske županije danas, 23. ožujka, u Hotelu Turist proslavio je 27. obljetnicu djelovanja.

- Već osmu godinu se okupljamo kako bismo na taj način obilježili obljetnicu SDP-a. Način je to ležernijeg okupljanja gdje se podružimo i razgovaramo o planovima za ostatak godine, tako da se uvijek traži mjesto više - istaknuo je Mario Habek, šef županijskog SDP-a.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Težimo tome da ojačamo stranku, da dignemo atmosferu među našim članovima, simpatizerima, ali i biračima. SDP se uvijek borio za prava građana, a to ćemo činiti i dalje. Iako imamo problema unutar stranke, od njih ne treba bježati - kazao je Habek koji je 'uvjeren da će probleme uspjeti riješiti kako bi se svi zajedno okrenuli boljoj budućnosti'.

SDP je, rekao je Habek, u tih 27 godina doživio 'mnogo uspona i padova', no 2009. godine, zatim 2013. su bili na županijskoj razini na vlasti.

- Nikad do tad nismo participirali u vlasti niti imali načelnika, kao što imamo sada. Vjerujem da smo na dobrom putu, a svi 'potresi' unutar stranke bit će uskoro iza nas - zaključio je.

Iako je ranije bilo najavljeno da će se obljetnici pridružiti i predsjednik SDP-a Davor Bernardić, njegov je dolazak odgođen u jutarnjim satima.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci