Vijesti / Politika

Dubravko Bilić o slučaju Horvatinčić: 'Odvratno smo, korumpirano i zlo društvo'

Dubravko Bilić o slučaju Horvatinčić: 'Odvratno smo, korumpirano i zlo društvo'

Tomislav Horvatinčić u petak je na ponovljenom suđenju na Općinskom sudu u Šibeniku nepravomoćno oslobođen optužbi za izazivanje pomorske nesreće u kojoj su u kolovozu 2011. smrtno stradali talijanski supružnici na čiju jedrilicu je naletio njegov gliser, jer nije dokazano da je nedjelo za koje je bio optužen počinio iz namjere ni iz nehaja.

Tu odluku donijela je predsjednica sudskog vijeća Maja Šupe i time izazvala zgražanje velikog broja građana Republike Hrvatske.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Među njima je i gradonačelnik Grada Ludbrega SDP-ovac Dubravko Bilić koji je svoje nezadovoljstvo podijelio putem društvene mreže Facebook.

Njegov status u cijelosti pročitajte u nastavku.

'Onaj užasni osjećaj kad nakon prekrasnog cjelodnevnog druženja s divnim ljudima iz Danske i Indije, kojima stalno iz dubine srca i duse govoriš kako je Hrvatska dobra država, otvoriš novine i spoznas da si najobičniji lažov!

Da smo odvratno, korumpirano, nepravedno i zlo društvo u kojem bogati ubojica za dvostruko ubojstvo hrvatskome sudu nije kriv, u kojem zlikovci varaju sve nas moleći nas za deset ili pedeset kuna za smrtno bolesnu djecu i onda ih troše za regrese, mobitele i ćevape i svoje debele i lijene guzice te jos hrvatskom sudu nisu krivi!

Ma krivi ste i pred bogom i pred narodom!

I umjesto mladih, poštenih i obrazovanih obitelji u flixbusima za Njemačku, Arktik i Grenland, trebali bi biti ovakvi uglednici s nožem i čekićem.

Ali nisam glup pa znam da je Hrvatska za njih raj na zemlji.

Sram me je da sam kao gradonačelnik dio tog sustava.

I ne, ne dam da me se poistovjećuje s njima.

Krivi ste i sramite se da se umjesto vas ne moramo sramiti mi!', napisao je na svome Facebook profilu Dubravko Bilić.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci