Vijesti / Politika

Čačić krenuo: 'Imamo referendum: rezultati ili jajomati, lider ili činovnik!'

Čačić krenuo: 'Imamo referendum: rezultati ili jajomati, lider ili činovnik!'

Radimir Čačić žestoko je krenuo u drugi krug izbora za župana Varaždinske županije.

Nije da je prije štedio riječi izrečene na račun dosadašnjeg župana Predraga Štromara, koji drugu rundu ulazi s rezultatom od 40% glasova, dok je Čačić ostvario 25%. Jednako, tek 0,02%, koliko i Alen Runac, i tu je pitanje kako će se raspodijeliti ti glasovi u slučaju da svi ti Runčevi birači ponovo izađu na izbore.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Mi sada zapravo imamo referendum. Rezultati ili ništa! Ili: rezultati ili jajomati, može i to. Energija ili cmizdrenje! 'Ne žele me primiti u Zagrebu, nitko mi se ne javlja na telefon'... Lider ili činovnik! - izravan je bio Čačić.

Obrušio se još cijelim nizom 'komplimenata' na račun Predraga Štromara.

- U jedinom sučeljavanju u prvome krugu dogodila se jedna groteskna situacija. Podsjetio sam, naravno, Štromara da su u moje vrijeme, kada sam bio župan, izgrađene 34 škole i sportske dvorane. I pitao sam ga što si ti napravio u ovih 8 godina. On je odgovorio: 'Nisu 34 škole, nego 32, a to znam jer sam ja potpisivao ugovore'. To je odgovor jednog neuspješnog čovjeka! Da, potpisivao je ugovore jer je imao te ovlasti. Bio je i ostao činovnik. Bio je dio snažne i dinamične kompozicije koja je Županiju vukla naprijed i sad kad je 'otkačen' od kompozicije čudi se što vagon više ne ide. A na njemu i dalje piše 'snaga Sjevera'! Nisi ti snaga Sjevera, ti si jedan sramotno nesposoban činovnik - nemilice je udarao Radimir Čačić.

Na kraju konferencije za novinare iznio je podatak da ima nove podatke o tome kakvi bi trebali biti rezultati u drugome krugu.

- Dosta uvjerljivo pobjeđujem, 55-45. Možete to prenijeti i ne morate - zaključio je Čačić.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci