Vijesti / Politika

Alen Runac jednoglasnom odlukom izabran za direktora varaždinskih Parkova

Alen Runac jednoglasnom odlukom izabran za direktora varaždinskih Parkova

Kao što su kuloari i nagađali Alen Runac postao je novi direktor Parkova d.d. Na današnjoj sjednici potvrdio ga je Nadzorni odbor.

Runac je dobio jednoglasnu podršku, a tvrdi da se u radu najviše rukovoditi interesima građana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Zadovoljan sam svojim izborom, ali sada je pred mene stavljena jedna velika obaveza jer Parkovi su zapravo ogledalo grada Varaždina. Prema tome nadam se da ću svojim sposobnostima i znanjem uspjeti Parkove pretvoriti u jednu tvrtku koja će na svojem području biti lider u ovom dijelu sjeverne Hrvatske i nadam se da ćemo raditi uspješno na mnogim projektima koje sam naveo u svojem programu - rekao je Runac

Podsjetimo, Alen Runac je na prošlogodišnjim izborima bio HDZ-ov kandidat za župana Varaždinske županije, a samo 16 glasova dijelilo ga je od drugog kruga, u koji je ušao Radimir Čačić, i postao župan.

Drugi kandidat za direktora Parkova bio je Miroslav Benko, inače zaposlen u Šumarskom institutu.

Odluku je Nadzorni odbor donio jednoglasno, a radi se o novom Nadzornom odboru u kojem sjede: Ljiljana Levatić – Uskoković – predsjednica, Vlado Sevšek – zamjenik predsjednice te članovi Darinka Hajduk Vučić, Mirjana Soldatek, Anica Hunjet, Iris Lambreščak i Sonja Kušter.

Runac će na mjestu direktora naslijediti Marina Bašića, koji je vodio tvrtku od 2013. godine, a svoj odlazak Bašić je najavio pred kraj 2017. godine.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci