‘Jesen šepče’: Izložba radova i modna revija pokazale se punim pogotkom

Udruga ‘Svibovečki zvon’ organizirala je jesensku izložbu ručnih radova, reviju stilizirane i svečane odjeće i nakita pod nazivom ‘Jesen šepče’.

Događanje je održano u nedjelju, 30. listopada, u društvenom domu u Svibovcu Topličkom. Tijekom poslijepodneva posjetitelji su mogli pogledati izložbu ručnih radova, a nakon prigodnog programa uslijedilo je druženje uz kestenijadu.

Malo drukčije predstavljanje onog čime se bave članice udruge ‘Svibovečki zvon’ izazvalo je velik interes i pozitivne reakcije posjetitelja.

Oni su mogli uživati u reviji stilizirane i svečane odjeće kreatorica sestara Hajduk, Marijane i Branke, kojima je kod vezova pomagala Marica Zorman. Nakit su izradile Martina Bahat i Irena Bartolić.

Ideja je bila pokazati čime se bave članice udruge kroz prigodnu jesensku izložbu ručnih radova.

– Jako smo zadovoljne pozitivnim reakcijama. Revija je bila posebno zapažena i dobile smo ponudu da je uskoro ponovo organiziramo. Nismo se nadale da će ljudi pokazati ovoliki interes za prigodni jesenski program koji smo pripremile, a to nam puno znači i poticaj nam je da i dalje budem marljive i ustrajne u svojim idejama – kazala je predsjednica udruge ‘Svibovečki zvon’ Verica Pantaler.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije